Fans van GLORY Kickboxing roepen op tot steun voor evenement Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Fans van GLORY Kickboxing roepen op tot steun voor evenement

Fans van GLORY Kickboxing roepen op tot steun voor evenement

Op 30 januari wordt het grootste kickboks evenement ooit gehouden in de geschiedenis van GLORY Kickboxing. Na een event afgelopen december met Badr Hari in de hoofdrol. Wil de organisatie met het GLORY 77; Rico vs Jamal 3 event, alle eerdere overtreffen.

Een stevig gevulde vechtkaart met maar liefst meerdere titelgevechten, waaronder met 'The King of Kickboxing' Rico Verhoeven zal eind deze maand de fans gaan vermaken.

De fans van het kickboksen zijn verheugd dat GLORY een groots event neerzet. Via social media zwepen deze elkaar dan ook op en roepen op tot het kopen van een digitaal ticket om live me te kijken.

Top event maat toch klachten

,,Net een kaartje gekocht. Heb jij ook al je deel gedaan om het grootste kickboks event te supporter", is een van de reacties van een fan. Dat GLORY blij is met de steun blijkt uit het feit dat de organisatie deze uitvergroot en in een Insta post deelt.

Het is niet allemaal hosanna onder de fans. Zo zijn er een groot aantal die zich graag vergoed zien voor eerder gekochte 'fysieke' tickets. Op social media en in forums wordt daar flink over gediscussieerd.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/nederlandse-boksbond-stort-zich-op-het-kickboksen-wil-combi-evenementen/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws