Fans tegen Rico Verhoeven: 'Kom nu eens van die bank af' Nieuws
Nieuws

Fans tegen Rico Verhoeven: 'Kom nu eens van die bank af'

Fans tegen Rico Verhoeven: 'Kom nu eens van die bank af'
Fans tegen Rico Verhoeven: 'Kom nu eens van die bank af'

De kickboks fans kunnen niet wachten om Rico Verhoeven te zien vechten, maar of dit op korte termijn gaat gebeuren is nog steeds de vraag.

Verhoeven is volgens de laatste berichten nog steeds zonder nieuw contract bij zijn werkgever GLORY Kickboxing. Onderwijl beginnen de fans ongeduldig te worden, zal hun favoriete vechter nog wel in actie komen in de ring?

Verhoeven is de afgelopen tijd veel te zien in interviews, waar hij enthousiast vertelde een acteer cursus te gaan volgen, of in commercials op tv en social media, dat laatste lijkt bij de kickboks fans nogal wat stof te doen opwaaien. De reacties op een recente post waar Verhoeven een acteer boek leest, leek koren op de molen voor enkele criticasters.

Niet alleen gezeik

Een reactie uit België onder de post was opvallend: "Werd tijd da ge terug ga boxen ze Bro. Teveel nichterige commercials … serieus. Mor bon als de kassa maar rinkelt toch. Eet die Marokaan van de jaar nog op …. ! Grts from Belgium. " of deze "Wie had dat ooit gedacht. Van tegenstanders in de ring naar bankzit king. "

ZIE OOK>> Badr Hari tekent nieuw contract bij GLORY Kickboxing

Het is niet alleen kritiek wat Verhoeven voor zijn kiezen krijgt, er is ook veel bijval: "Rico je kunt nu beginnen met je script From Hollywood USA. We wensen je heel veel Success en plezier in USA met je gezin. Success Champ have fun and Go On. " Een ding is zeker de fans willen Verhoeven in actie zien en wel zo snel mogelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws