Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Fans tegen Rico Verhoeven: ‘Kom nu eens van die bank af’

Fans tegen Rico Verhoeven: ‘Kom nu eens van die bank af’

Fans tegen Rico Verhoeven: 'Kom eens van die bank af'

De kickboks fans kunnen niet wachten om Rico Verhoeven te zien vechten, maar of dit op korte termijn gaat gebeuren is nog steeds de vraag.

Verhoeven is volgens de laatste berichten nog steeds zonder nieuw contract bij zijn werkgever GLORY Kickboxing. Onderwijl beginnen de fans ongeduldig te worden, zal hun favoriete vechter nog wel in actie komen in de ring?

Verhoeven is de afgelopen tijd veel te zien in interviews, waar hij enthousiast vertelde een acteer cursus te gaan volgen, of in commercials op tv en social media, dat laatste lijkt bij de kickboks fans nogal wat stof te doen opwaaien. De reacties op een recente post waar Verhoeven een acteer boek leest, leek koren op de molen voor enkele criticasters.

Niet alleen gezeik

Een reactie uit België onder de post was opvallend: “Werd tijd da ge terug ga boxen ze Bro. Teveel nichterige commercials … serieus. Mor bon als de kassa maar rinkelt toch. Eet die Marokaan van de jaar nog op …. ! Grts from Belgium. ” of deze “Wie had dat ooit gedacht. Van tegenstanders in de ring naar bankzit king. “

ZIE OOK>> Badr Hari tekent nieuw contract bij GLORY Kickboxing

Het is niet alleen kritiek wat Verhoeven voor zijn kiezen krijgt, er is ook veel bijval: “Rico je kunt nu beginnen met je script From Hollywood USA. We wensen je heel veel Success en plezier in USA met je gezin. Success Champ have fun and Go On. ” Een ding is zeker de fans willen Verhoeven in actie zien en wel zo snel mogelijk.

Bekijk ook

Rico vs Badr: Vergunning voor gevecht nog niet goedgekeurd

Ze staan gepland om 21 december tegenover elkaar in het Gelredome in Arnhem te staan, Rico Verhoeven en Badr Hari.

VIDEO: Bizarre superkick in WKN Europees titelgevecht

Niet elke kickbokser bezit de vaardigheid om met een verrassende trap uit de hoek te komen.

Rematch Rico Verhoeven vs. Badr Hari begin zomer 2019

Tickets Rico vs Badr 2: ‘Max €1.500 maar dan heb je wel wat’

Voor wie de langverwachte rematch wil zien tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december moet er snel bij zijn.