? Eyevan Danenberg over terugkeer naar de GLORY Kickboxing ring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? Eyevan Danenberg over terugkeer naar de GLORY Kickboxing ring

? Eyevan Danenberg over terugkeer naar de GLORY Kickboxing ring

Binnenkort staat Kickbokser Eyevan Danenberg weer in de ring bij GLORY. In oktober maakt de topvechter zijn opwachting tegen een voor hem bekende vechter.

In en interview met NH nieuws zegt Danenberg blij te zijn weer in actie te kunnen komen. "Het waren hele saaie en onzekere maanden, maar gelukkig kan ik nu eindelijk weer naar een wedstrijd toewerken'', zegt Danenberg tegen NH Nieuws.

In het interview vertelde de sympathieke knokker dat hij via de media bleef volgen Hoe het GLORY verging. Het moederbedrijf van de organisatie kwam eerder dit jaar onder curatele te staan. ''Ik schrok van de berichten, maar ik moest nog maar zien wat er allemaal waar van was."

Weer terug de ring in

Voor zijn wedstrijd in oktober is Danenberg in volle voorbereiding. Hij weet tegen wie hij vecht; "Ik mag nog niet zeggen tegen wie ik ga vechten, dat wordt later nog bekend gemaakt."

"Ik ben nu vooral heel blij dat ik na zo'n lange tijd weer in de ring mag stappen,'' zegt Danenberg. In mei 2019 versloeg hij Yassine Ahaggan via zijn befaamde knietechniek tijdens GLORY 65. Dit was het debuut van Danenberg in de middengewicht divisie na eerst op weltergewicht te hebben gevochten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws