EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

De experts lijken het er over eens, de langverwachte clash tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zal in september plaats gaan vinden.

Vandaag werd tijdens het Telegraaf GLORY 75 Utrecht item, ook even de verwachte wedstrijd tussen Verhoeven en Ben Saddik ter sprake gebracht. Dat er in het kickboks circuit gesproken en gespeculeerd wordt over het gevecht werd wel duidelijk en beaamd.

September wordt als meest voor de hand liggende datum genoemd, ook nu verwacht wordt dat Ben Saddik in maart niet in zijn thuisstad Antwerpen vecht tijden GLORY 76 in maart. Als het gevecht er komt rijst de vraag of deze om de titel van Verhoeven zal gaan, of dat het een superfight betreft.

Aan het wankelen

De partij tegen Badr in december 2019 werd eerst ook zo aangemerkt maar later omgezet in een titelgevecht. Verhoeven melde vorig jaar dat hij Ben Saddik “een slecht persoon’ vindt en hem een gevecht niet gunde. Ben Saddik die lang op de reservebank werd geplaatst, zal er op gebrand zijn revanche te nemen en Verhoeven te willen verslaan.

In hun eerdere gevecht in september 2017 bracht Ben Saddik kampioen Verhoeven even aan het wankelen, Badr deed dit haarfijn over en sloeg Verhoeven een aantal keer neer in hun recente gevecht. Ben Saddik zal zeker zijn punt willen maken in de rematch, waar Verhoeven ongetwijfeld tegenwicht zal gaan geven. Wat denkt u september?

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page