EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september Nieuws
Nieuws

EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september
EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

De experts lijken het er over eens, de langverwachte clash tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zal in september plaats gaan vinden.

Vandaag werd tijdens het Telegraaf GLORY 75 Utrecht item, ook even de verwachte wedstrijd tussen Verhoeven en Ben Saddik ter sprake gebracht. Dat er in het kickboks circuit gesproken en gespeculeerd wordt over het gevecht werd wel duidelijk en beaamd.

September wordt als meest voor de hand liggende datum genoemd, ook nu verwacht wordt dat Ben Saddik in maart niet in zijn thuisstad Antwerpen vecht tijden GLORY 76 in maart. Als het gevecht er komt rijst de vraag of deze om de titel van Verhoeven zal gaan, of dat het een superfight betreft.

Aan het wankelen

De partij tegen Badr in december 2019 werd eerst ook zo aangemerkt maar later omgezet in een titelgevecht. Verhoeven melde vorig jaar dat hij Ben Saddik "een slecht persoon' vindt en hem een gevecht niet gunde. Ben Saddik die lang op de reservebank werd geplaatst, zal er op gebrand zijn revanche te nemen en Verhoeven te willen verslaan.

In hun eerdere gevecht in september 2017 bracht Ben Saddik kampioen Verhoeven even aan het wankelen, Badr deed dit haarfijn over en sloeg Verhoeven een aantal keer neer in hun recente gevecht. Ben Saddik zal zeker zijn punt willen maken in de rematch, waar Verhoeven ongetwijfeld tegenwicht zal gaan geven. Wat denkt u september?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws