Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Hij moest noodgedwongen stoppen met professioneel kickboksen, Robbie Hageman.

Door een gezwel in zijn hoofd die met succes werd geopereerd werd voormalig GLORY Kickbokser Robbie Hageman gedwongen te stoppen met kickboksen. Echter geeft de gedreven vechter zich niet zomaar gewonnen en traint nu top talenten. De switch naar trainer is voor Hageman geen grote stap, zo trainde hij al eerder grote namen.

“Het is zeker leuk om bekende en minder bekende namen te trainen, maar ook ik houd van een grote uitdaging… Deze ‘grote’ uitdaging heb ik zeker gevonden, een van de sterkste mannen uit Nederland(die inmiddels pas 3 trainingen heeft gedaan) een wedstrijd te laten vechten en dat al binnen 10 weken, “zegt Hageman.

Rico Verhoeven

Een van de meest bekende vechters die mochten leren van Hageman is voormalig UFC Kampioen Conor McGregor. Maar ook andere bekende sporters werden onder handen genomen door Hageman. Net als in het kickboksen wil Hageman de beste worden en nu als trainer.

Zelf zegt Hageman hierover: ‘Ik heb helaas noodgedwongen mijn kickboks carrière binnen de ring moeten beëindigen. Ik had al snel een nieuw plan: “de beste trainer worden”!

Reus van een vent

Op het ogenblik is Nedim Nuhanovic (bijgenaamd The Balkan Mountain), een van de talenten die Hageman traint, met zijn reusachtige verschijning maakt Nuhanovic dan ook imponerende indruk.

Nuhanovic vecht tijdens het Enfusion gala in Antwerpen in november, echter heeft Hageman grote plannen met de vechter. “Mijn doel is om met de Balkan Mountain snel naar nog grotere gala’s te gaan en daar iedereen aan te pakken… (Rico heeft inmiddels al lang geen gewaagde tegenstander kunnen vinden).”

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé