Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter Nieuws
Nieuws

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter
Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Hij moest noodgedwongen stoppen met professioneel kickboksen, Robbie Hageman.

Door een gezwel in zijn hoofd die met succes werd geopereerd werd voormalig GLORY Kickbokser Robbie Hageman gedwongen te stoppen met kickboksen. Echter geeft de gedreven vechter zich niet zomaar gewonnen en traint nu top talenten. De switch naar trainer is voor Hageman geen grote stap, zo trainde hij al eerder grote namen.

"Het is zeker leuk om bekende en minder bekende namen te trainen, maar ook ik houd van een grote uitdaging… Deze 'grote' uitdaging heb ik zeker gevonden, een van de sterkste mannen uit Nederland(die inmiddels pas 3 trainingen heeft gedaan) een wedstrijd te laten vechten en dat al binnen 10 weken, "zegt Hageman.

Rico Verhoeven

Een van de meest bekende vechters die mochten leren van Hageman is voormalig UFC Kampioen Conor McGregor. Maar ook andere bekende sporters werden onder handen genomen door Hageman. Net als in het kickboksen wil Hageman de beste worden en nu als trainer.

Zelf zegt Hageman hierover: 'Ik heb helaas noodgedwongen mijn kickboks carrière binnen de ring moeten beëindigen. Ik had al snel een nieuw plan: "de beste trainer worden"!

Reus van een vent

Op het ogenblik is Nedim Nuhanovic (bijgenaamd The Balkan Mountain), een van de talenten die Hageman traint, met zijn reusachtige verschijning maakt Nuhanovic dan ook imponerende indruk.

Nuhanovic vecht tijdens het Enfusion gala in Antwerpen in november, echter heeft Hageman grote plannen met de vechter. "Mijn doel is om met de Balkan Mountain snel naar nog grotere gala's te gaan en daar iedereen aan te pakken… (Rico heeft inmiddels al lang geen gewaagde tegenstander kunnen vinden)."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws