Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: 'Hersentumor kreeg mij niet klein' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Ex-Glory Robbie Hageman maakt kickboks rentree: 'Hersentumor kreeg mij niet klein'
Robbie Hageman (links in actie bij Glory Kickboxing)

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor, hierdoor zou hij nooit meer de kickboksring in mogen. De geboren Eindhovenaar werd met succes geopereerd en gaf niet op, vandaag kondigt de top kickbokser zijn rentree aan.

Hij werd gezien als een van de grootste kickbokstalenten van ons land, echter gooide de hersentumor roet in het eten. Hageman gaf niet op en vond steun bij zijn gezien, familie en zijn geloof. Vandaag kondigde Hageman aan terug te keren naar de ring en niet voor onzin wedstrijden, maar echte kickboks wedstrijden.

Groot wonder

,,Eind oktober begin november sta ik op een groot evenement in Eindhoven, gevolgd door januari waar ik voor een van de grootste vechtsport organisaties de ring weer in ga”, zegt Hageman tegen onze redactie. Ook wordt er samen met een bekende rapper een nieuw opkomst nummer gemaakt.

,,Ik ben daar echt blij mee en zeer dat ik weer de ring in kan, daar waar iedereen zei dat ik nooit meer zou vechten ga ik het tegendeel bewijzen”, aldus Hageman. ,,Speciale dank aan de sponsoren. Ondanks dat de dokteren zeiden dat ik nooit meer zou kunnen vechten, zijn zij mij altijd blijven steunen. “

Binnenkort wordt meer bekend over de evenementen waar Hageman te zien zal zijn en wie zijn tegenstanders zullen zijn.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page