Ex-Glory kickbokser Baya treft Roemeens kampioen Paraschiv - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ex-Glory kickbokser Baya treft Roemeens kampioen Paraschiv

Ex-Glory kickbokser Baya treft Roemeens kampioen Paraschiv

Christian Baya, voormalige Glory Kickboxing vecht voor de titel tegen Amansio Paraschiv tijdens GFC 7 in Boekarest, Roemenië. De Nederlander stond oktober 2019 voor het laatst in de ring bij Glory, Amansio zal na meer dan een jaar terug in actie komen.

Voormalig Glory vechter Baya, heeft een record van 23 overwinningen, waarvan 9 door KO, 11 nederlagen en een gelijkspel. Hij zal het opnemen tegen Paraschiv, meervoudig Roemeens kampioen, met 33 overwinningen, waarvan 16 door KO, 11 nederlagen en een gelijkspel.

Meer gevechten

De winnaar van deze wedstrijd, het hoofdevenement van het GFC 7-gala, dat zal plaatsvinden over vijf ronden van elk drie minuten, ontvangt de intercontinentale titel in de categorie tot 71 kg. De Moldavische Petru Morari zal het opnemen tegen de Nederlander Johannes Kaffa voor de wereldtitel, in de categorie 65 kg.

De organisator van het gala, promotor, Alin Fălcușan, belooft andere interessante wedstrijden, onder andere een dames gevecht in de categorie 57 kg. Golden Fighter Championship opereert onder auspiciën van de Roemeense Kempo Federatie, een lid van het Roemeens Olympisch Comité.

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page