Ex-Glory kampioen: 'Ik ga voor de titels bij ONE Championship' Nieuws
Nieuws

Ex-Glory kampioen: 'Ik ga voor de titels bij ONE Championship'

Ex-Glory kampioen: 'Ik ga voor de titels bij ONE Championship'

Anissa Meksen heeft na lange tijd een gevecht op de rol staan bij ONE Championship. De voormalige Glory Super Bantam kampioen tekende begin 2020 bij de Aziatische vechtsport organisatie, maar kreeg geen gevecht. Op 28 mei vecht de Française tegen de Italiaanse Martine Michieletto op stro-gewicht.

Voor Meksen is het gevecht met de Italiaanse een stap naar een andere gewichtklasse. De Franse zegt dat de ONE Championship-titels het enige zijn dat ontbreekt in haar verzameling. Tijdens haar kickbokscarrière won ze Nast de Glory titel ook de ISKA bantamgewicht en WAKO vlieggewicht titel titels.

Meksen heeft ook succes gehad in het Muay Thai door de WBC en WPMF. Het is een indrukwekkende verzameling, maar er zijn twee titels die ze eraan wil toevoegen. ,,Mijn doel is glashelder, (om) de ONE kickboks- en Muay Thai-titles te winnen", zegt Meksen. ,,Ik heb de wereld rondgereisd, 18 verschillende titels en, eerlijk gezegd, dat zijn de twee die ik mis om het helemaal af te maken. "

Mooie kans

De Franse verliet Glory op een vervelende manier nadat zij zelf vond er tussen te zijn genomen door de organisatie, die volgens Meksen de Amerikaanse Tiffany van Soest voor zouden trekken. Het laatste gevecht tussen beide eindigde op controversiële wijze met een verlies voor Meksen.

Ze heeft een tijdje moeten wachten op haar ONE Championship-debuut. Maar Meksen heeft continu getraind en nu het moment eindelijk is aangebroken ziet ze het als een date met het lot. ,,Ik ben vastbesloten om te winnen en ik heb het in mijn hoofd dat het op dit moment mijn lot is", zegt Meksen. ,,Ik leef en adem kickboksen, mijn doel is om aan de wereld te bewijzen dat ik de beste ben door die titels te pakken. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws