Ex-GLORY kampioen Anissa Meksen: ‘Ik ben er ingeluisd’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ex-GLORY kampioen Anissa Meksen: ‘Ik ben er ingeluisd’

Ex-GLORY kampioen Anissa Meksen: ‘Ik ben er ingeluisd’

De op vrijdag onttroonde voormalig GLORY Kickboxing kampioen Anissa Meksen, zegt dat zij er is ingeluisd.

Meksen verloor tijdens haar titelverdediging van de Amerikaanse Tiffany van Soest die zij al twee keer eerder trof bij GLORY. Via Facebook spuit de verslagen kampioen haar ongenoegen en zegt dat zij in een ‘valstrik’ is gelokt.

“Nederlaag vanavond! Om eerlijk te zijn, wilde ik dit gevecht vanaf het begin niet doen, mijn tegenstander is een Amerikaanse kickbokser, bovendien had ik haar al twee keer verslagen en geen interesse in dit gevecht. Het was een valstrik,” zegt Meksen in de post op Facebook.

Gedwongen vechten

Zij vervolgt: “Ik heb mijn visum ontvangen op zaterdag 16 november, er zit nog geen week tussen dat en de wedstrijd, tot dan was de alles nog onzeker! De drang was er vanavond niet, maar het contract moest wel nagekomen worden! Het is gedaan nu rust, wees niet verdrietig, ik geloof in god el hamdulillah de toekomst zal beter zijn!”

ZIE OOK >> Tifanny van Soest onttroont Anissa Meksen

“GLORY bedreigde me met een advocaat en grote complicaties. Mijn bericht is zacht maar er zijn veel dingen die ik niet kan zeggen want ik ben nog steeds onder contract met hen tot april. Ik wou dat ik meer kon zeggen…” antwoord Meksen op een van de comments op haar post.

Uit de post van Meksen is te lezen dat zij de partij niet wilde omdat zij al twee keer eerder tegenover van Soest stond, ook suggereert de vechter dat Van Soest bevoordeeld is als Amerikaanse, omdat het gevecht in Chicago plaatsvond. Bovendien stelt zij dat zij pas op het laatste moment een visum kreeg en tot dan de wedstrijd niet zeker was.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page