? | EX-COACH: 'Badr's lichaam is niet sterk genoeg om te winnen van Rico' Nieuws
Nieuws

? | EX-COACH: 'Badr's lichaam is niet sterk genoeg om te winnen van Rico'

? | EX-COACH: 'Badr's lichaam is niet sterk genoeg om te winnen van Rico'

Hij trainde de grote namen uit de kickbokswereld en was een van de pioniers van de sport in Nederland, Thom Harinck.

In de Vechtersbazen Podcast die afgelopen week live ging werd Harinck gevraagd, hoe de kickboks wedstrijd tussen zijn voormalige protégé Badr Hari tegen Rico Verhoeven had afgelopen als Badr niet vroegtijdig door een enkel blessure uitgeschakeld was.

Gezeten in de Podcast studio antwoordde Harinck dat "Badr's lichaam is niet sterk genoeg om te winnen van Rico Verhoeven. Wel is Harinck van mening dat de 1e en 3e ronde voor Badr waren in de strijd, hoewel je nooit echt kunt zeggen hoe het had geëindigd als Badr niet moest opgeven.

Een derde gevecht

"Het is net als bij het voetbal, de race is pas gelopen als de wedstrijd over is. Je mag natuurlijk hopen dat Badr of Rico had gewonnen, maar dat is nu niet meer relevant. " Dit was de tweede keer dat Badr en Rico tegenover elkaar stonden, tijdens de eerste ontmoeting moest Badr ook afhaken wegens een zware blessure aan zijn arm.

Kickboks fans hopen op een derde clash tussen Badr en Rico, als deze zal plaatsvinden dan wordt dat niet eerder dan 2021. Badr staat gepland tegen Benjamin Adegbuyi de rug in te gaan op zaterdag 20 juni dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws