EVENT AFGELAST: GLORY Kickboxing achtervolgt door pech
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / EVENT AFGELAST: GLORY Kickboxing achtervolgt door pech

EVENT AFGELAST: GLORY Kickboxing achtervolgt door pech

EVENT AFGELAST: GLORY Kickboxing achtervolgt door pech

Maandag werd aangekondigd dat het GLORY 76 Badr vs Benny event is afgelast. Badr Hari is besmet geraakt met het coronavirus en kan niet vechten.

De strijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi stond al twee keer eerder gepland, in maart en oktober maar ging beide keren niet door. Met de laatste afgelasting stellen insiders zich de vraag, waarom een heel event aflasten als er niet meer vechters besmet zijn.

Scott Rudmann, uitvoerend vice-voorzitter van GLORY zegt enorm te balen dat het event niet door kan gaan. “We kunnen de gezondheid van de 14 atleten en hun teams die zouden deelnemen niet op het spel zetten, noch van de GLORY-medewerkers die het event zouden produceren, “aldus Rudmann. “Maar hoe kunnen deze in gevaar zijn als het event pas 7 november plaats vindt,” is een reactie naar onze redactie.

Andere datum

Voor zover is er niemand anders besmet die betrokken is bij het komende event. Ook wordt gesteld dat door het stilliggen door de overheid van alle topsport events dit ook een reden is om het niet door te laten gaan. Verwarrend want fans vragen zich af wat nu de reden is.

Er stonden nog een aantal wedstrijden gepland, zoals het titelgevecht tussen Cedric Doumbe en Murthel Groenhart. En een 4 mans zwaargewicht toernooi, “waarom wordt er niet gekozen voor een andere headliner,”vraagt een fan. GLORY meldt dat er zo snel mogelijk een nieuwe datum volgt. Echter is de situatie rondom het coronavirus alles behalve stabiel te noemen, wanneer dit zal zijn lijkt af te hangen van hoe het virus zich gedraagt.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page