ERNESTO HOOST: 'Rico Verhoeven heeft profijt van ons voorwerk' Nieuws
Nieuws

ERNESTO HOOST: 'Rico Verhoeven heeft profijt van ons voorwerk'

ERNESTO HOOST: 'Rico Verhoeven heeft profijt van ons voorwerk'
ERNESTO HOOST: 'Rico Verhoeven heeft profijt van ons voorwerk'

GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven heeft het een stuk makkelijker dan de kickboksers van weleer.

In een artikel 'De windmolen uit de hel en andere gladiatoren' welke woensdag verscheen in de nieuwe Revu online wordt een beeld geschetst de opkomst van het kickboksen in Nederland. Het artikel neemt de lezer mee door de tijd.

Er komen een aantal vechtsport legendes aan het woord. Zo wordt onder andere gerefereerd aan een interview van K-1 kickbokslegende Ernesto Hoost, die zegt "‘Het wordt steeds beter, kijk eens naar een Rico Verhoeven. Die profiteert van het feit dat wij al het voorwerk hebben gedaan. "

Echte vechtlegendes

Ook worden er in het uitgebreide artikel voorbeelden aangehaald van vechters die grote prestaties neerzette en zo de sport in ons land bekend maakte en naar een hoger niveau tilde.

Lees HIER het artikel van de nieuwe Revu.

Een echte must read voor de kickboks liefhebber of degene die meer wil weten over de geschiedenis van het Nederlandse kickboksen welke wereldwijd hoog aangeschreven staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws