'Erg bizar!' Topkickbokser niet blij met reacties op social media post Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Erg bizar!' Topkickbokser niet blij met reacties op social media post

'Erg bizar!' Topkickbokser niet blij met reacties op social media post

Liam Harrison ONE Championship Muay Thai-vechter is niet blij met de manier waarop sommige mensen reageerden zijn blessure die hij recentelijk opliep. De Brit raakte gewond tegen Nong-O Gaiyanghadao die zijn titel verdedigde.

De wedstrijd tijdens ONE op Prime Video 1 liep niet zoals gepland. Gaiyanghadao verdiende de zesde titelverdediging door een low-kick knock-out. Waarbij de Engelsman een knieblessure opliep. Toen Harrison daarover berichte op social media werd hij compleet afgebrand.

Harrison ging naar Twitter (de Tweet is inmiddels verwijderd). Hij legde uit hoe hij dat soort reactie niet begreep. ,,Het moment dat mijn knie kapot getrapt werd brak mijn hart. Wist dat het gevecht hier al was afgelopen voordat het begon", schreef de kickbokser.

Niet te geloven

,,Zie zoveel mensen die er blij van werden dat ik geblesseerd werd. Stel je voor dat je zo verbitterd en verwrongen bent dat ze ervan houden dat ik maanden uitgeschakeld ben, en geen brood kan verdienen. Erg Bizar. " (gaat verder onder video).

Een operatie volgde voor Harrison die na de bittere pil toch positief blijft. ,,Klus geklaard … de comeback is begonnen", meldde Harrison. Reacties uit de vechtsportwereld over het standpunt van Harrison zijn positief. En is de algemene mening dat hij een goed punt maakt over hoe verkeerd het is voor mensen om dit soort verwondingen te bespotten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws