Enfusion kickbokskampioen uitgedaagd: 'Geef de fans waar voor hun geld' Nieuws
Nieuws

Enfusion kickbokskampioen uitgedaagd: 'Geef de fans waar voor hun geld'

Enfusion kickbokskampioen uitgedaagd: 'Geef de fans waar voor hun geld'

Naast al het LORY Collision 2 geweld van de afgelopen weken zou je haast vergeten dat er nog een kickboks organisatie is waar een kampioen al lang regeert, Tayfun Oczan.

Tayfun werd echter vandaag uitgedaagd door een van zijn rivalen, Nordin Ben Moh. Via Facebook liet Ben Moh zijn ongenoegen blijken dat Ozcan een gevecht aangaat tegen een onbekende vechter Spaanse vechter waar volgens Ben Moh niemand op zit te wachten. "Met volle verbazing verneem ik dat Tayfun Ozcan op 29 februari 2020 het opneemt tegen Daniel Moscardo, "aldus Ben Moh op Facebook.

"Ik won in Antwerpen de -70kg contender fight tegen de uitstekende Milan Pales en dit geeft mij het recht om voor de titel te vechten. Door te kiezen voor een partij tegen een onbekende Spanjaard waar niemand op zit te wachten is een domper, zeker voor zo'n groots evenement als Ringfight Promotions,"vervolgt hij.

Bereidt om te vechten

Ben Moh stelt dat een wereldtitelgevecht tussen hem en Ozcan de kers op de taart zou zijn, de Belgische en Nederlandse fans waar geven voor hun geld. "Momenteel staat het 1-1 tussen Tayfun en mij. Ik sloeg hem enkele jaren geleden KO, hij won tijdens de Enfusion League na een discutabele slag op het achterhoofd. Het is tijd om uit te maken wie deze rivaliteit beëindigt als de grote overwinnaar. "

"Daarom roep ik Tayfun Ozcan op om mijn uitdaging te accepteren. " Tayfun op zijn beurt reageerde positief op de uitdaging: "Sorry maar je afgelopen partijen waren niet om aan te zien. Maar als jij in goede vorm verkeerd mag je mij uitnodigen op je thuis gala in antwerpen. En zal ik nogmaals bewijzen dat er tussen jou en mij een wereld van verschil zit. " Er lijkt dus een top gevecht in de maak te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws