ENFUSION maakt coronamaatregelen bekend rondom events Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ENFUSION maakt coronamaatregelen bekend rondom events

ENFUSION maakt coronamaatregelen bekend rondom events
ENFUSION maakt coronamaatregelen bekend rondom events

Zondag maakte Enfusion haar uitgebreide plannen bekend voor in de toekomst te houden kickboks en MMA events

De plannen volgen op het eerder uitgebrachte persbericht van afgelopen vrijdag. In dat persbericht geeft de Nederlandse vechtsport organisatie aan vanaf 4 september events te gaan organiseren. Nu maakt Enfusion dan ook bekend wat de protocollen en werkwijze zullen zijn.

Niet teveel publiek

"Het plan is gebaseerd op maximaal 100 mensen in totaal in de zaal. Een afstand van 1.5 meter zal worden gehandhaafd voor de aanwezigen. De enige uitzondering zijn natuurlijk de aanwezigen in de ring/kooi," zo staat te lezen in de verklaring.

Uit het plan wordt duidelijk dat Enfusion zeer nauwkeurig te werk wil gaan. Dit om calamiteiten zoals eventuele besmettingen te voorkomen. Uit het draaiboek is te lezen dat zeer duidelijke veiligheidsmaatregelen zijn opgesteld.

Alles voor de veiligheid

"Er zal op ieder evenement een strak tijdsschema worden gehanteerd dat zal worden vastgelegd in een draaiboek. Een vechter mag slechts 2 verzorgers meenemen naar onze evenementen in plaats van 3. De vechter en de 2 begeleiders krijgen één uur voor de geplande tijd van het gevecht toegang tot het gebouw. "

Enfusion zegt in het persbericht verder: "We zetten dit project op in nauwe samenwerking met de Nederlandse vechtsport autoriteit om de sport in leven te houden. U kunt zich voorstellen dat in de afwezigheid van competitie, de branche een enorme knauw zal krijgen. Wij willen gezamenlijk het risico nemen om niet een hele generatie sporters verloren te laten gaan in deze sporttak waarin Enfusion een toonaangevende rol speelt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws