Enfusion: Ludieke uitdaging tegenstander door Lofogo Sarour veroorzaakt 'reuring' Nieuws
Nieuws

Enfusion: Ludieke uitdaging tegenstander door Lofogo Sarour veroorzaakt 'reuring'

Enfusion: Ludieke uitdaging tegenstander door Lofogo Sarour veroorzaakt 'reuring'
Enfusion: Ludieke uitdaging tegenstander door Lofogo Sarour veroorzaakt 'reuring'

Net als men denkt alles te hebben gezien als het om 'trash talk' tussen twee vechters gaat, dook er een wel zeer ludieke manier van uitdagen op. Lofogo Sarour die op 23 februari aanstaande de ring ingaat tegen Hamza Soesie bij Enfusion in Eindhoven heeft een unieke manier gevonden om zijn tegenstander uit te dagen.

Via zijn social media verspreidde Sarour een aantal foto's van 'soesjes' met een foto van zijn tegenstander er op, duidelijk zinspelend op diens naam. Later werd er ook een video gepost waar de vechter gezien is in de keuken en hij de soezen bereidt..

Dat het geheel bedoelt is om op een ludieke manier aandacht te vragen voor het gevecht is duidelijk. En eerlijk gezegd de eerste keer dat zoiets gebeurt.

Mooi resultaat

Dat er geen kwade bedoelingen achter zitten mag duidelijk zijn, het is puur een spel zoals dat in de vechtsport nu eenmaal voorkomt. Gelukkig kan men de grap per er wel van inzien en post zelfs de organisatie de tekst;

"In voorbereiding op de interessante superfight tussen Hamza Soesie en Lofogo Sarour heeft de goedlachse Lofogo overheerlijke en verse ''HAMZA SOESJES'' voor ons bereid. Het resultaat mag er wezen....."

LEES OOK: Lofogo over Zuid Soedan, "ik ga mijn land helpen"

Bitter zoet

Dat dit een extra kers op de taart is voor het aanstaande gevecht wat ongetwijfeld extra vuurwerk zal betekenen ligt er dik bovenop. Nu maar hopen dat het geen bitter zoete nederlaag wordt voor Sarour.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws