Enfusion kickboxing komt naar Dordrecht Nieuws
Nieuws

Enfusion kickboxing komt naar Dordrecht

Enfusion kickboxing komt naar Dordrecht
Enfusion kickboxing komt naar Dordrecht

Kyoto Gym is een begrip in Zuid Holland en organiseert al jaren evenementen onder de naam Fight Explosion.

Fight Explosion heeft in de loop der jaren verschillende grote namen op haar evenementen gehad en daar zal het zeker niet bij blijven. Fight Explosion is een samenwerking aan gegaan met Enfusion en de 1e editie is direct een supersterke binnenkomer.

De hoofdpartij van de avond is een zwaargewichten partij tussen Sam Tevette en de wereldkampioen Levi Rigters. Beiden zwaargewichten komen uit de regio wat de partij nog specialer maakt. Rigters is de man in vorm en verwacht snel klaar te zijn met Tevette.

Khalid Elmoukadam vs Darryl Verdonk

El Moukadam timmert hard aan de weg en heeft op 1 partij na al zijn professionele partijen gewonnen. Hij heeft eerder dit jaar Walid Hamid verslagen en is daardoor de eerste rij die in aanmerking komt voor een titelpartij. Hij zal wel eerst Verdonk moeten verslaan die een thuiswedstrijd knokt. Verdonk is een getalenteerde vechter met maar 1 doel voor ogen en dat is als winnaar de ring uit stappen.

Een zeer interessante partij tussen de technische vechter Loukili en de knokker Van der Ent. Beiden vechters hebben al vaak voor Enfusion gevochten en zorgen altijd voor spektakel. De winnaar van deze partij zal een goede stap voorwaarts maken naar de top.

Top partijen

Opgeven komt bij de oudgediende Fred Sikking niet voor en hij zal het opnemen tegen de fysiek sterke Thomas Bridgwater. Een KO hangt echt in de lucht en dat is juist hetgeen waar het publiek graag op wacht.

De sterke Nordin van Roosmalen gaat geen enkele tegenstander uit de weg en zorgt met zijn vechtstijl altijd voor sfeer in de zaal. Hij zal het opnemen tegen Lahmaj die heel graag wilt laten zijn dat hij kan aanhaken bij de top en zal er alles aan doen om zijn eerste hobbel van het seizoen op zij te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws