Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion kickboksen: ‘Superbon Banchamek domineert tijdens de Al Shiraa 2018 Grand Prix’

Enfusion kickboksen: ‘Superbon Banchamek domineert tijdens de Al Shiraa 2018 Grand Prix’

Enfusion eindigde haar jaar met een groots opgezet toernooi in Abu dhabi. De toeschouwers werden getrakteerd op actie volle gevechten met  een aantal verrassingen.

Superbon Banchamek domineert tijdens de Al Shiraa 2018 Grand Prix
Youtube

Superbon Banchamek, won het acht man 72,5 kg toernooi. De winnaar van vorig jaar Endy Semeleer trok zich geblesseerd terug na het winnen van zijn kwartfinale.

Superbon Banchamek neemt een prijs van 100.000 euro mee naar huis.  Jonay Risco staat op de rol om tegen Superbon te vechten voor de titel in 2019.

Dames partij

Er stond ook een dames partij op het roosten tussen  Sarel de Jong  en Victoria Lomax uit Spanje. De Jong slaagde er in om de Spaanse te verslaan via TKO in Ronde 2.

Nordin van Roosmalen stond in de ring tegen Cedric Do uit Frankrijk, deze bleek te sterk voor Van Roosmalen. Met een paar gericht acties van de Fransman die hiermee flink punten scoorde, kwam de eindstand op unaniem besluit van de jury uit, wat Van Roosmalen het verlies bracht.

Voor alle uitslagen van het toernooi klik hier

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT