Enfusion kickboksen: Khalid El Bakouri pakt wereldtitel Nieuws
Nieuws

Enfusion kickboksen: Khalid El Bakouri pakt wereldtitel

Enfusion kickboksen: Khalid El Bakouri pakt wereldtitel

Enfusion # 87 en Enfusion Talents # 73 vond zaterdag plaats in Darmstadt, Duitsland.

Met een goed gevulde vechtkaart leverde Enfusion het kickboks publiek een spectaculaire avond met kickboks wedstrijden. Khalid El Bakouri claimde de vacante Enfusion 85 kg wereldtitel met een puntenoverwinning op Anis Bouzid. In een hard bevochten wedstrijd op hoog tempo bleek El Bakouri de overhand te hebben.

Kampioenen fabriek

De overige partijen leverde een aantal verrassingen op zoals die van Regilio Van Den Ent (Nederland) tegen Shkodran Veseli (Albanië). Van Den Ent deed Veseli pijn in ronde één met rechts voordat hij een knockdown scoorde met een goed geplaatste linkse hoek naar het lichaam.

Beide vechters landden een aantal goede stoten, maar Van Dent scoorde met de betere klappen. Een goed geplaatst linker hoek liet Veseli in de derde neergaan en leverde Van Den Ent een duidelijke overwinning op. Enfusion heeft en groot aantal wereldkampioenen in haar gelederen zoals de welbekende Tayfun Ozcan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws