Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion kickboksen: Khalid El Bakouri pakt wereldtitel

Enfusion kickboksen: Khalid El Bakouri pakt wereldtitel

Enfusion # 87 en Enfusion Talents # 73 vond zaterdag plaats in Darmstadt, Duitsland.

Met een goed gevulde vechtkaart leverde Enfusion het kickboks publiek een spectaculaire avond met kickboks wedstrijden. Khalid El Bakouri claimde de vacante Enfusion 85 kg wereldtitel met een puntenoverwinning op Anis Bouzid. In een hard bevochten wedstrijd op hoog tempo bleek El Bakouri de overhand te hebben.

Kampioenen fabriek

De overige partijen leverde een aantal verrassingen op zoals die van Regilio Van Den Ent (Nederland) tegen Shkodran Veseli (Albanië). Van Den Ent deed Veseli pijn in ronde één met rechts voordat hij een knockdown scoorde met een goed geplaatste linkse hoek naar het lichaam.

Beide vechters landden een aantal goede stoten, maar Van Dent scoorde met de betere klappen. Een goed geplaatst linker hoek liet Veseli in de derde neergaan en leverde Van Den Ent een duidelijke overwinning op. Enfusion heeft en groot aantal wereldkampioenen in haar gelederen zoals de welbekende Tayfun Ozcan.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé