Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië
Foto: Facebook

Met succes verdedigde Georgina van der Linden gisteravond 1 december haar wereldtitel kickboksen in de Werk Arena in Trinec, Tsjechië. De jonge Rotterdamse kan gerekend worden tot een van de meest talentvolle Nederlandse dames bij het kickboksen.

Enfusion organiseerde een groots evenement in Tsjechië en de fans zagen daar Van der Linden winnen tegen Karolína Klusová. Van der Iinden verdedigde haar -57 kg titel in een harde strijd die Van der Linden domineerde, er lijkt geen vechter opgewassen te zijn tegen het geweld van de kampioene.

Enfusion Abu Dhabi

Het event in Tsjechië trok een groot aantal vecht fans, Enfusion breidt haar toernooien internationaal met een hoog tempo uit. Er staat nog een groot evenement op de rol voor dit jaar namelijk op 7 december aanstaande in Abu Dhabi. Een groot aantal van de beste vechters uit de organisatie zal aantreden om acte de presence te geven.

In Februari 2019 staat Enfusion Eindhoven op het rooster, dit jaarlijkse toernooi trekt altijd een groot aantal fans. Op dit event vecht Tayfun Ozcan de regerend kampioen tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT