Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië
Foto: Facebook

Met succes verdedigde Georgina van der Linden gisteravond 1 december haar wereldtitel kickboksen in de Werk Arena in Trinec, Tsjechië. De jonge Rotterdamse kan gerekend worden tot een van de meest talentvolle Nederlandse dames bij het kickboksen.

Enfusion organiseerde een groots evenement in Tsjechië en de fans zagen daar Van der Linden winnen tegen Karolína Klusová. Van der Iinden verdedigde haar -57 kg titel in een harde strijd die Van der Linden domineerde, er lijkt geen vechter opgewassen te zijn tegen het geweld van de kampioene.

Enfusion Abu Dhabi

Het event in Tsjechië trok een groot aantal vecht fans, Enfusion breidt haar toernooien internationaal met een hoog tempo uit. Er staat nog een groot evenement op de rol voor dit jaar namelijk op 7 december aanstaande in Abu Dhabi. Een groot aantal van de beste vechters uit de organisatie zal aantreden om acte de presence te geven.

In Februari 2019 staat Enfusion Eindhoven op het rooster, dit jaarlijkse toernooi trekt altijd een groot aantal fans. Op dit event vecht Tayfun Ozcan de regerend kampioen tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

Bekijk ook

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

GLORY ontslaat kickbokser Danyo Ilunga

Vervelend nieuws voor Danyo Ilunga, hij is door GLORY ontslagen wegens een wedstrijd die hij onlangs ...

GLORY Kickboxing debuteert in Texas

GLORY Kickboxing heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat volgende evenement zal plaatsvinden op 1 februari ...

WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, ‘ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer’

Foto: Darryl Sichtman (rechts) en Melvin Manhoef (WFL)  Op 17 februari 2019 staat het WFL ...