Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië Nieuws
Nieuws

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië
Enfusion kickboksen: Georgina van der Linden behoudt wereldtitel in Tsjechië

Met succes verdedigde Georgina van der Linden gisteravond 1 december haar wereldtitel kickboksen in de Werk Arena in Trinec, Tsjechië. De jonge Rotterdamse kan gerekend worden tot een van de meest talentvolle Nederlandse dames bij het kickboksen.

Enfusion organiseerde een groots evenement in Tsjechië en de fans zagen daar Van der Linden winnen tegen Karolína Klusová. Van der Iinden verdedigde haar -57 kg titel in een harde strijd die Van der Linden domineerde, er lijkt geen vechter opgewassen te zijn tegen het geweld van de kampioene.

Enfusion Abu Dhabi

Het event in Tsjechië trok een groot aantal vecht fans, Enfusion breidt haar toernooien internationaal met een hoog tempo uit. Er staat nog een groot evenement op de rol voor dit jaar namelijk op 7 december aanstaande in Abu Dhabi. Een groot aantal van de beste vechters uit de organisatie zal aantreden om acte de presence te geven.

In Februari 2019 staat Enfusion Eindhoven op het rooster, dit jaarlijkse toernooi trekt altijd een groot aantal fans. Op dit event vecht Tayfun Ozcan de regerend kampioen tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws