Enfusion Dordrecht: Kickboks en knock-out actie ten top (video) Nieuws
Nieuws

Enfusion Dordrecht: Kickboks en knock-out actie ten top (video)

Enfusion Dordrecht: Kickboks en knock-out actie ten top (video)
Enfusion Dordrecht: Kickboks en knock-out actie ten top (video)

Enfusion, zette in samenwerking met Fight Explosion zaterdagavond een bomvol kickboks event neer in Dordrecht.

Niet alleen de kickboks fans in de zaal werden getrakteerd op een aantal stevige kickboks gevechten, maar ook was het event live mee te kijken via de zender Viceland. Zoals het Enfusion betaamd was er een goede mix van talent en gevestigde namen. Zo was er een partij tussen Thomas Bridgewater en kickboks veteraan Fred Sikking.

Knock-out overwinning

Sikking werd gehinderd door een flinke snee boven zijn linkeroog en verloor de wedstrijd tegen Bridgewater. Een van de toptalenten binnen Enfusion is Nabil Haryouli (28-1, 14 KO's), hij stond in de ring tegenover Lorenzo Geurink. Deze zette Haryouli onder druk, maar Haryouli wist de overwinning te behalen.

ZIE OOK >> Enfusion live te zien op Viceland

De wedstrijd van de avond waar naar werd uitgekeken was die tussen zwaargewichen Levi Rigters en Dexter Suisse. Zoals het een zwaargewicht kijkbokswedstrijd betaamd werd er gezocht naar een knock-out overwinning. Deze viel dan ook in de 2e ronde toen Rigters na een slopende partij Suisse naar het canvas kreeg en scheidsrechter Joop Ubeda het gevecht stopte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws