Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion 89 Wuppertal: Met wereldkampioen Tayfun Ozcan en meer

Enfusion 89 Wuppertal: Met wereldkampioen Tayfun Ozcan en meer

Enfusion 89 Wuppertal: Met wereldkampioen Tayfun Ozcan en meer

Er staat een groots kickboks spektakel op de rol in het Duitse Wuppertal, Enfusion 89.

Zaterdag 26 oktober aanstaande zullen een groot aantal bekende kickboksers van Nederlandse bodem te zien zijn in dit super event. DK-Fightpromotion die het event organiseert heeft een stevige matchmaking in elkaar gezet.

Zo zullen wereldkampioen Tayfun Ozcan, Endy Semeleer, Aziz Kallah, Georgina van den Linden, Edye Ruiz, Davide Armanini, Mohammed Boukkari, Andre Bruhl, Diego Freitas, Marvin Monteiro en een antal A-klasse vechters tegen elkaar de ring in gaan.

Aantal top gevechten

Het programma omvat twee wereldkampioenschappen in de gewichtsklasse 95kg en 52kg. Met nog 19 spannende overige gevechten is de Fightcard opgesteld in 3 blokken met 7 wedstrijden (Enfusion en 2x Enfusion Talents).

Het Enfusion # 89-evenement in de Universiteitszaal Wuppertal met 3.000 bezoekers zal wereldwijd worden uitgezonden en gepresenteerd in meer dan 40 landen.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé