PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus

PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus

Superkombat-president en top promotor Eduard Irimia zegt dat het langverwachte gevecht tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari wordt geannuleerd.

Het gevecht op GLORY 78: Badr vs. Benny wordt afgelast vanwege de coronavirus-pandemie, volgens Prosport.ro die Irimia in een exclusief interview spraken. Irimia zegt dat alle kickboks events in Europa tot aan juli worden geannuleerd en dat het duel tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari hier ook niet aan ontkomt.

Het gevecht tussen Badr en Adegbuyi zal officieel plaatsvinden op 20 juni in Rotterdam als de headliner van het “GLORY Kickboxing” event, maar zal als gevolg van de coronavirus epidemie volgens Irimia worden geannuleerd, GLORY heeft zelf hierover echter nog geen officiële aankondiging gedaan.

Zonder publiek geen optie

“Benny’s match met Badr Hari wordt voor honderd procent geannuleerd, maar GLORY maakt de aankondiging nog niet. In juli is er geen gala in Europa. Een mogelijk Benny vs Badr gevecht kan in de herfst plaatsvinden, als dat überhaupt nog plaatsvindt,”zegt Irimia die eerder zei dat GLORY niet zonder Badr kan.

“Een gevecht zonder publiek zal het ook niet zijn, zie je Badr en Benny daar al staan?” Irimia roept ook op tot een einde aan de rivaliteit tussen Daniel Ghita en Cptpkin Moroșanu, om te handen ineen te slaan en het coronavirus te bestrijden. Beiden hebben een langlopende vete.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page