PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus

PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus

Superkombat-president en top promotor Eduard Irimia zegt dat het langverwachte gevecht tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari wordt geannuleerd.

Het gevecht op GLORY 78: Badr vs. Benny wordt afgelast vanwege de coronavirus-pandemie, volgens Prosport.ro die Irimia in een exclusief interview spraken. Irimia zegt dat alle kickboks events in Europa tot aan juli worden geannuleerd en dat het duel tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari hier ook niet aan ontkomt.

Het gevecht tussen Badr en Adegbuyi zal officieel plaatsvinden op 20 juni in Rotterdam als de headliner van het “GLORY Kickboxing” event, maar zal als gevolg van de coronavirus epidemie volgens Irimia worden geannuleerd, GLORY heeft zelf hierover echter nog geen officiële aankondiging gedaan.

Zonder publiek geen optie

“Benny’s match met Badr Hari wordt voor honderd procent geannuleerd, maar GLORY maakt de aankondiging nog niet. In juli is er geen gala in Europa. Een mogelijk Benny vs Badr gevecht kan in de herfst plaatsvinden, als dat überhaupt nog plaatsvindt,”zegt Irimia die eerder zei dat GLORY niet zonder Badr kan.

“Een gevecht zonder publiek zal het ook niet zijn, zie je Badr en Benny daar al staan?” Irimia roept ook op tot een einde aan de rivaliteit tussen Daniel Ghita en Cptpkin Moroșanu, om te handen ineen te slaan en het coronavirus te bestrijden. Beiden hebben een langlopende vete.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page