€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien Nieuws
Nieuws

€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien

€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien
€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien

Kickboks organisatie Enfusion lanceert in 2020 een aantal vierman toernooien, waar maar liefst €25.000 te verdienen valt.

De van oorsprong Nederlandse kickboks organisatie die samenwerkt met verschillende promotors in binnen en buitenland, timmert hard aan de weg. De Enfusion events staan bekend om haar goed gevulde programma’s met top vechters.

In 2020 staan een aantal 4 man toernooien op het programma waar geselecteerde kickboksers met elkaar de strijd zullen aangaan, er valt maar liefst €25.000 te verdienen welke in Abu Dhabi tijdens het eindejaar toernooi in november wordt uitgereikt.

Innovatieve vechtsport organisatie

De events waar de toernooien gehouden worden zijn Glorious Fight Events Groningen, Enfusion Dordrecht, IFP Wuppertal (Duitsland) en AFO in Antwerpen België. Naast de 4 man kickboks toernooien organiseert Enfusion ook ECE MMA-gevechten.

Enfusion kan gezien worden als een van de meest innovatieve vechtsport organisaties van Nederlandse bodem. Inmiddels is Enfusion uitgegroeid tot een internationale partij die veel kampioenen heeft voortgebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws