€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / €25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien

€25.000: Enfusion lanceert 4 tegen 4 kickboks toernooien

Kickboks organisatie Enfusion lanceert in 2020 een aantal vierman toernooien, waar maar liefst €25.000 te verdienen valt.

De van oorsprong Nederlandse kickboks organisatie die samenwerkt met verschillende promotors in binnen en buitenland, timmert hard aan de weg. De Enfusion events staan bekend om haar goed gevulde programma’s met top vechters.

In 2020 staan een aantal 4 man toernooien op het programma waar geselecteerde kickboksers met elkaar de strijd zullen aangaan, er valt maar liefst €25.000 te verdienen welke in Abu Dhabi tijdens het eindejaar toernooi in november wordt uitgereikt.

Innovatieve vechtsport organisatie

De events waar de toernooien gehouden worden zijn Glorious Fight Events Groningen, Enfusion Dordrecht, IFP Wuppertal (Duitsland) en AFO in Antwerpen België. Naast de 4 man kickboks toernooien organiseert Enfusion ook ECE MMA-gevechten.

Enfusion kan gezien worden als een van de meest innovatieve vechtsport organisaties van Nederlandse bodem. Inmiddels is Enfusion uitgegroeid tot een internationale partij die veel kampioenen heeft voortgebracht.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page