€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie

€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie

Santino Verbeek, Miles Simson, Jóse Sousa Sousa en Khalib El Bakouri staan geboekt voor het IFP Presents Enfusion Wuppertal, op 4 juni in Darmstadt, Duitsland.

IFP onder leiding van promotor Dimitri Kasapidies, zet in het toernooi een aantal bij de kickboksfans bekende vechters tegenover elkaar. Deze zullen strijden om een prijzenpot van € 20.000, die in de finale in oktober gewonnen kan worden. De vechters moeten nog tegen elkaar geloot worden (lees verder onder video).

Een van de vechters is de bekende Santino Verbeek de voormalige WFL-kampioen die ook bij ONE Championship in de ring staat. Verbeek heeft zijn laatste wedstrijd bij ONE gevochten tegen Simson de ook ingeloot wordt voor het toernooi. Dit wordt een kans voor Verbeek om zijn verlies te wreken tegen Simson.

Herkansing

De andere twee kickboksers Sousa Sousa en El Bakouri zijn vechters om rekening mee te houden. Verwacht wordt dat het toernooi dan ook veel spektakel op zal leveren. Op 5 juni staat het ECE Double Event op het programma in Darmstadt. Daar zal de bekende Christina Breuer (ONE Championship. red.) in een titelgevecht te zien zijn. De tegenstander van de Duitser is nog niet bekend.

Het evenement zal niet alleen live publiek hebben maar ook via Pay Per View te zien zijn. Het laatste evenement van IFP Presents Enfusion dateert van oktober vorig jaar. De organisatie is zeer populair onder de Nederlandse fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws