€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / € 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie

€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie

€ 20.000 toernooi! NL Topkickboksers in actie

Santino Verbeek, Miles Simson, Jóse Sousa Sousa en Khalib El Bakouri staan geboekt voor het IFP Presents Enfusion Wuppertal, op 4 juni in Darmstadt, Duitsland.

IFP onder leiding van promotor Dimitri Kasapidies, zet in het toernooi een aantal bij de kickboksfans bekende vechters tegenover elkaar. Deze zullen strijden om een prijzenpot van € 20.000, die in de finale in oktober gewonnen kan worden. De vechters moeten nog tegen elkaar geloot worden (lees verder onder video).

Een van de vechters is de bekende Santino Verbeek de voormalige WFL-kampioen die ook bij ONE Championship in de ring staat. Verbeek heeft zijn laatste wedstrijd bij ONE gevochten tegen Simson de ook ingeloot wordt voor het toernooi. Dit wordt een kans voor Verbeek om zijn verlies te wreken tegen Simson.

Herkansing

De andere twee kickboksers Sousa Sousa en El Bakouri zijn vechters om rekening mee te houden. Verwacht wordt dat het toernooi dan ook veel spektakel op zal leveren. Op 5 juni staat het ECE Double Event op het programma in Darmstadt. Daar zal de bekende Christina Breuer (ONE Championship. red.) in een titelgevecht te zien zijn. De tegenstander van de Duitser is nog niet bekend.

Het evenement zal niet alleen live publiek hebben maar ook via Pay Per View te zien zijn. Het laatste evenement van IFP Presents Enfusion dateert van oktober vorig jaar. De organisatie is zeer populair onder de Nederlandse fans.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page