Dwarsgezeten kickboks gym vindt tijdelijk onderkomen in Tilburg Nieuws
Nieuws

Dwarsgezeten kickboks gym vindt tijdelijk onderkomen in Tilburg

Dwarsgezeten kickboks gym vindt tijdelijk onderkomen in Tilburg
Dwarsgezeten kickboks gym vindt tijdelijk onderkomen in Tilburg

Afgelopen dagen haalde Joey Smits en zijn noodlijdende sportschool vaak het nieuws. De Kickboks leraar die gedwongen moet vertrekken uit zijn pand, melde vanavond positief nieuws.

Via Facebook laat Smits weten tijdelijk een oplossing te hebben gevonden voor zijn ruim 300 leerlingen die de dupe dreigden te worden van de sluiting.

"Vanaf aanstaande vrijdag trainen we als nood oplossing in het pand van Andy Souwer aan de zevenheuvelenweg vlak bij ons eigen pand. De lessen zullen gewoon op de normale tijden zijn," meld Smits.

Kickboks legende Andy Souwer

"Vandaag hebben we ook een goed gesprek gehad met een makelaar hier kan ik nog niet heel veel over zeggen maar we zijn met goede dingen bezig dus boys and girls tot vrijdag."

LEES OOK: Gemeente Tilburg zet 300 kickboks leerlingen op straat

Of de gemeente nog met een oplossing komt is niet duidelijk, Smits voelt zich in de steek gelaten, en toezeggingen zijn niet nagekomen. Echter met de helpende hand van onder andere kickboks legende Andy Souwer lijkt er voorlopig wat verlichting in de situatie te zijn gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws