Dutch Open Youth Muay Thai Championship Nieuws
Nieuws

Dutch Open Youth Muay Thai Championship

Dutch Open Youth Muay Thai Championship
Dutch Open Youth Muay Thai Championship

Van 12 tot 14 april 2019 wordt in Eindhoven in de Sporthal Strijp aan de Rijstenweg 7 de Dutch Open Youth Muay Thai Championship georganiseerd door Muaythai Organisatie Nederland - IFMA-Nederland (MON- IFMA).

Winnaars zullen worden opgenomen in de Nederlandse selectie, voor deelname aan de 2019 IFMA Youth World Championships Muaythai Amateur, in Antalya (Turkije).

De inschrijvingen voor de Open NK Youth 2019 zijn vanaf nu geopend en aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar matchmaker@mon-ifma.org.

Loting

Loting word gedaan na de weging door de IFMA eigen systeem digital - Voorondes - Kwartfinale - Halve Finale - Finale - Medaille Ceremonie

Deelname aan het toernooi kost €20,-. Om te mogen deelnemen, is lidmaatschap van de MON vereist. Kosten p/kalenderjaar voor lidmaatschap zijn €30,- voor sportschoolhouders en €15,- voor atleten.

LEES OOK: Eerste Muay Thai en Kickboks vrouwen League gelanceerd

Buitenlandse clubs betalen alleen het deelname aan het toernooi, niet het lidmaatschap. Lidmaatschap is alleen voor de Nederlandse clubs en atleten.

Meer informatie via deze pagina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws