Druk hoog voor Badr Hari: ‘Het is nu of nooit meer’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Druk hoog voor Badr Hari: ‘Het is nu of nooit meer’

Druk hoog voor Badr Hari: ‘Het is nu of nooit meer’

Voor Badr Hari wordt zaterdag zijn gevecht met de Pool Arkadiusz Wrzosek net zo spannend als de fans het zullen beleven. Insiders zijn van mening dat dit wel eens Badr's laatste kans kan zijn om te schitteren. Maar als hij wint dan zou dit zo maar de aanzet kunnen zijn tot meer.

Het AD.nl vroeg de meningen van enkele prominenten uit de kickbokswereld, waaronder Badr's oud-trainer Thom Harinck en voormalig K-1 kampioen Remy Bonjasky laatstgenoemde zegt; ,,Ik maak me wel een beetje zorgen om die verliespartijen van Badr", zegt Bonjasky. ,,Het moet nu wel gaan gebeuren.”

Ook Harinck heeft zijn mening over de komende clash met Wrzosek; ,,Hij moet zijn fans nu wel laten zien dat hij kan winnen, na drie verliespartijen", aldus Harinck. ,,Als het nu niet lukt, is het over. Dan gelooft niemand hem meer.”

Start van iets nieuws

Wel zegt Harinck te geloven dat als Badr slaagt in zijn missie tegen de Pool dit zomaar eens een nieuwe start van meer kan zijn. ,,Want hij (Badr. red.), is jong genoeg om door te gaan. Leeftijd zegt niet veel, ik heb Branko Cikatić op 38-jarige leeftijd de K-1 zien winnen" zegt Harinck.

,,Branko was wel dag en nacht in de sportschool, had een enorme mentaliteit. Dat heeft Badr in een belangrijke periode wel gemist. Misschien heeft hij nu het licht gezien?” Mocht Badr zaterdag winnen dan zal hij terug zijn aan de top van de competitie en is een gevecht tegen de zwaargewicht kampioen van de organisatie niet ondenkbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws