Doping: Hesdy Gerges vrijuit, nu Badr en Ismael Lazaar nog Nieuws
Nieuws

Doping: Hesdy Gerges vrijuit, nu Badr en Ismael Lazaar nog

Doping: Hesdy Gerges vrijuit, nu Badr en Ismael Lazaar nog
Doping: Hesdy Gerges vrijuit, nu Badr en Ismael Lazaar nog

Vandaag bleek dat Hesdy Gerges niet schuldig is bevonden aan doping gebruik, maar wat nu met Badr Hari en Ismael Lazaar.

Via een Instagram post melde Hesdy Gerges vandaag vrijgesproken te zijn van doping gebruik. De reacties kwamen al snel op gang, ook de vraag wat er nu met Badr Hari en Ismael Lazaar zou moeten gebeuren. De eerste support berichten om beide vechters te ondersteunen zijn al gespot op social media.

LEES OOK: Hesdy Gerges niet schuldig aan doping

De Dopingautoriteit ging door het stof, maar vaardigde wel een waarschuwing uit aan Gerges. De laatste melde: "Er is een NIET prestatie bevorderend stofje gevonden in mijn urine maar verder waren al mijn waardes gewoon prima op pijl." Daar waar Gerges een waarschuwing kreeg, heeft Lazaar een schorsing van maar liefst 4 jaar gekregen. Volgens insiders een veel te zware sanctie.

Kortere schorsing

Bij Lazaar echter werden er verboden stoffen aangetroffen. In een recent interview met VICE zei de kickbokser; β€œMijn situatie hangt nu af van wat er met die andere jongens gebeurt. Als hun straf korter wordt, kan ik ook weer vechten. Iedereen moet gelijk behandeld worden. Ik denk sowieso dat het onzin is dat ze meteen met straffen van vier jaar komen. Wat nou als je alleen kan kickboksen? Dan ben je meteen kapot.”

LEES OOK: Ismael Lazaar 4 jaar geschorst voor doping

Wat er verder te gebeuren staat met Lazaar en of deze strafvermindering krijgt valt te bezien. Wat betreft Badr is het nog afwachten waar de Dopingautoriteit mee komt en wat de bevindingen zijn. Wat vindt u, verdiend Lazaar minder straf en moet Badr ook alleen maar een waarschuwing krijgen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws