Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Doping GLORY: Rico Verhoeven reageert via Instagram?

Doping GLORY: Rico Verhoeven reageert via Instagram?

Zaterdag kwam naar buiten dat Badr Hari een schorsing kreeg opgelegd wegens zijn doping overtreding.

Zaterdag kwam naar buiten dat Badr Hari een schorsing kreeg opgelegd wegens zijn doping overtreding.

De kickbokser kreeg 19 maanden straf opgelegd, zij het met terugwerkende kracht, wat inhoudt dat hij december dit jaar de ring pas weer in mag. De reacties waren niet van de lucht en social media leek even te ontploffen. Vrijwel iedereen leek er een mening over te hebben.

LEES OOK > Duidelijkheid Badr Hari mag in december weer vechten

Ook GLORY Kickboxing zelf kwam met een persbericht laat op zaterdagavond, ook haar website bracht het nieuws ver nadat de mainstream media er al over berichte. Wellicht had men er beter aan gedaan zelf het nieuws eerder naar buiten te brengen. Ook Rico Verhoeven de Wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht bij GLORY lijkt er het zijne over te denken.

Toeval of goede timing?

Via Instagram plaatste hij een bericht met de tekst “So clean, but takes so long”. Van Verhoeven weten wij dat deze de dopingaffaire rond de Badr en de andere betrapte vechters wilde afwachten, voordat hij een nieuw contract met de organisatie zou tekenen. Maar wat impliceert de Insta post van Verhoeven? Overigens plaatste Verhoeven de boodschap terwijl hij met zijn bolide door de autowasstraat reed.

Natuurlijk kan men er allerlei conclusies aan verbinden, maar de link lijkt duidelijk. Verhoeven is clean, staat een schone sport voor, gebruikt geen doping en vindt dat het allemaal lang duurt, wellicht doelend op een rematch met Badr. Nu er duidelijkheid is lijkt een herhaling van 10 december 2016 aanwezig, toen stonden Badr en Verhoeven voor het laatst tegenover elkaar, goede timing of gewoon toeval?

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page