Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY Nieuws
Nieuws

Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY

Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY
Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY

De Telegraaf meld vandaag dat Rico Verhoeven geen nieuw contract bij GLORY Kickboxing wil tekenen zolang de doping affaire rond Badr niet is opgelost.

Een en ander hangt samen met een te plannen rematch tussen Verhoeven en Badr. GLORY zou deze dit jaar willen plannen maar dat plan kan de koelkast in zolang er geen duidelijkheid is rondom de status van Badr.

LEES OOK: Badr Hari gepakt op doping

Als er sancties zullen volgen tegen Badr zal dit van invloed zijn op een gevecht tussen de twee kickboksers. Zowel Badr als Verhoeven zijn zonder contract bij GLORY.

Buitenland gevecht

Remon Daalder van GLORY melde aan de Telegraaf: "Juni is nu al krap, juli of de maanden daarna zijn nog een optie, er is nog absoluut niks definitief.”

Dit maakt gelijk een einde aan de geruchten dat er een rematch in het Gelredome in Arnhem plaats zou vinden. Er is een grote kans dat de een eventueel treffen tussen Verhoeven en Badr in het buitenland plaats zal vinden, wat een grote teleurstelling zal zijn voor de fans in Nederland.

Update 12:50: Bronnen vanuit GLORY melden dat er toch een mogelijkheid is dat een eventuele rematch in Nederland plaats zal vinden dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws