Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY

Doping Badr: Rico Verhoeven weigert nieuw contract bij GLORY

Rematch Rico Verhoeven vs. Badr Hari begin zomer 2019

De Telegraaf meld vandaag dat Rico Verhoeven geen nieuw contract bij GLORY Kickboxing wil tekenen zolang de doping affaire rond Badr niet is opgelost.

Een en ander hangt samen met een te plannen rematch tussen Verhoeven en Badr. GLORY zou deze dit jaar willen plannen maar dat plan kan de koelkast in zolang er geen duidelijkheid is rondom de status van Badr.

LEES OOK: Badr Hari gepakt op doping

Als er sancties zullen volgen tegen Badr zal dit van invloed zijn op een gevecht tussen de twee kickboksers. Zowel Badr als Verhoeven zijn zonder contract bij GLORY.

Buitenland gevecht

Remon Daalder van GLORY melde aan de Telegraaf: “Juni is nu al krap, juli of de maanden daarna zijn nog een optie, er is nog absoluut niks definitief.”

Dit maakt gelijk een einde aan de geruchten dat er een rematch in het Gelredome in Arnhem plaats zou vinden. Er is een grote kans dat de een eventueel treffen tussen Verhoeven en Badr in het buitenland plaats zal vinden, wat een grote teleurstelling zal zijn voor de fans in Nederland.

Update 12:50: Bronnen vanuit GLORY melden dat er toch een mogelijkheid is dat een eventuele rematch in Nederland plaats zal vinden dit jaar.

Bekijk ook

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Grote afwezige lijkt het Marokkaans-Belgische zwaargewicht

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Tja wat moet je er van zeggen

🎥 | GLORY kickbokser Yousri Belgaroui heeft nieuw trainers team

Kort geleden scheidde de wegen tussen