Doodsbedreiging: kickbokser waarschuwt 'kijk uit' wie je kiest als manager Nieuws
Nieuws

Doodsbedreiging: kickbokser waarschuwt 'kijk uit' wie je kiest als manager

Doodsbedreiging: kickbokser waarschuwt 'kijk uit' wie je kiest als manager
Doodsbedreiging: kickbokser waarschuwt 'kijk uit' wie je kiest als manager

Stergos Mikkios noemt zichzelf een trots lid van de ONE Championship familie. Maar als de zaken voor de Griekse Muay Thai-specialist iets anders waren gelopen, had hij misschien de selectie van de in Singapore gevestigde organisatie niet gehaald.

Enkele jaren geleden, toen Mikkios worstelde om een vaste voet aan de grond te krijgen als professionele vechter, nam hij een paar overhaaste beslissingen en kwam uiteindelijk als gevolg daarvan, oog in oog te staan met de dood omdat iemand een pistool in zijn gezicht duwde.

Nu genietend van nieuwe hoogtepunten als een ONE-Championship vechter, hoopt hij dat opkomende vechters van zijn fouten zullen leren. Mikkios vertelde in een openhartig interview met de website BJPenn dat ooit een verkeerde keuze in manager maakte en letterlijk aan de dood ontsnapte.

Bemoeizucht

De in een weeshuis in Griekenland opgevoedde Mikkios is bet wel wat gewend, en zijn tijd in Thailand als vechter schoolde hem voor het harde leven. Echter toen hij besloot uit Thailand te vertrekken en terug wilde naar Griekenland om te trainen en vechten kwam hij de verkeerde personen tegen.

Via een vriend kwam hij in contact met een Griekse manager die hem wel onder zijn hoedde wilde nemen. Echter bleek al snel dat deze andere belangen had dan Mikkios. Beloftes werden niet nagekomen en Mikkios werd zelfs in een bijna dodelijke val gelokt.

Met zijn verhaal wil hij jonge hongerige vechters waarschuwen voor de gevaren die schuilen als men niet oplet. Lees hier het indrukwekkende verhaal van Mikkios.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws