Docu-soap over Rico Verhoeven haalt goede kijkcijfers Nieuws
Nieuws

Docu-soap over Rico Verhoeven haalt goede kijkcijfers

Docu-soap over Rico Verhoeven haalt goede kijkcijfers
Docu-soap over Rico Verhoeven haalt goede kijkcijfers

Er blijkt veel interesse te zijn voor de docu-soap over GLORY kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven.

De maandagavond 25 november van start gegane docu-soap over GLORY kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven op SBS6, heeft ruim 327.000 kijkers weten te boeien.

De sympathieke kickboksers gunt in "Rico" een kijkje in zijn drukken bestaan als vechter, vader en zijn overige activiteiten naast het knokken in de ring. Zo geeft hij hij een groot aantal seminars, acteert, is ambassadeur van goede doelen en is inmiddels een echte tv personality.

Goed voor de sport

Verhoeven heeft het kickboksen samen met zijn team en GKORY Kickboxing naar een hoger niveau gebracht, waardoor het uit het schemerlicht is getrokken. Verhoeven bereidt zich inmiddels voor op het kickboks gevecht van de eeuw tegen kickboslegende Badr Hari.

Op zaterdag 21 december treden de beide kickboks giganten elkaar voor een herkansing van hun eerdere ontmoeting een aantal jaar geleden, waar Badr op moest geven wegens een zware blessure. Het is een gevecht waar niet alleen de die hard kickboks fans naar uit kijken maar heel Nederland en daarbuiten bezig houdt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws