Dit was het beste titelgevecht op Glory Collision 4! 'Uitslag Poll' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dit was het beste titelgevecht op Glory Collision 4! 'Uitslag Poll'

Dit was het beste titelgevecht op Glory Collision 4! 'Uitslag Poll'

Glory Collision welke afgelopen weekend plaatsvond in het Gelredome, Arnhem had een aantal titelgevechten op de rol staan. Waarvan sommige volgens de fans met controversiële uitslagen.

Wij hielden een poll onder onze volgers en lezers met de vraag: 'Welk titelgevecht was het beste van de avond?" Met grote voorsprong werd het gevecht tussen Tarik Khbabez en Sergej Maslobojev verkozen tot beste met 53% van de stemmen (lees verder onder graphic).

Het gevecht tussen Tiffany van Soest en Mousaddak kwam als slechtste uit de bus met slechts 7%. Het merendeel van de stemmers gaven aan dat zijn Moussadak de winst hadden toebeeld. Tyjani Beztati en Stoyan Koprivlenski eindigde als runner up met 28%. Petch versus Vidales kreeg 12% van de stemmen.

Er was flink wat opschudding rond twee van de titelgevechten. Zo was Khbabez het niet eens met de uitslag van de hard bevochten partij. Ook de strijd tussen Van Soest en Moussadak kreeg veel kritiek van de fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws