Deze vechter is het grootste risico voor Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Deze vechter is het grootste risico voor Rico Verhoeven

Deze vechter is het grootste risico voor Rico Verhoeven

Rico Verhoeven zal op 30 januari zin krachten gaan meten met nog drie andere topvechters. Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez zullen deelnemen met de kampioen aan een 4 man toernooi.

De afgelopen dagen waren nogal hectisch voor de GLORY Kickboxing organisatie. Met de afzegging van Jamal Ben Saddik tegen Verhoeven leek een probleem geboren. Echter werd er een geniale zet gedaan door GLORY en kwam deze met een 4 man toernooi op de proppen.

Niet alleen de fans, maar ook de vechters konden met een gerust hart ademhalen. GLORY maakte de opstelling bekend van de gevechten. Zo zal Verhoeven Gerges treffen voor een eliminatie, Rigter en Khbabez knokken in de andere halve finale. Beide winnaars van deze wedstrijden zullen elkaar dezelfde avond nog treffen om te vechten voor de zwaargewicht toernooi titel.

Het grote gevaar

Na de bekendmaking gingen de analisten los op wie er uiteindelijk dit toernooi zou kunnen winnen. Met voorsprong is Verhoeven de favoriet. Echter zijn Gerges en Khbabez het meest gehard in de strijd, Rigters lijkt de minst ervaren vechter, al zegt dit niets. Volgens insiders lijkt Khbabez het grootste gevaar voor Verhoeven. Ook lijken de fans Khbabez als de grootste kanshebber te zien.

NAAM WINST VERLIES GELIJKSPEL NO CONTEST
Rico Verhoeven 56 10 0 0
Hesdy Gerges 51 19 1 1
Tarik Khbabez 46 6 1 0
Levi Rigters 11 0 0 0

Kbhbabez is hongerig en waarschijnlijk nu nog meer nadat hij in eerste instantie werd gepasseerd en helemaal niet zou vechten. Daar komt nog eens bij dat de Marokkaans-Nederlandse knokker als een ware' tank' de strijd aan gaat. Vooruit vechtend en een heel goed incassering vermogen heeft.

Wie blijft er over

Echter zal hij eerst langs Rigters moeten en zal Verhoeven Gerges moeten verslaan. Gerges zal zich ook niet zomaar aan de kant laten zetten en liet vorig jaar bij Enfusion nog maar eens zien dat hij een sloper is.

Rigters daarentegen vocht een 4 man toernooi bij GLORY uit in december en pakte daar de winst. Het zal er om spannen en hoeveel benzine de vechters in hun tank houden om een finale te vechten. Het spannende is dat er in een toernooi van alles kan gebeuren. De finale zal uiteindelijk bepalen wie zich tot winnaar mag kronen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-verhoeven-in-4-man-toernooi-met-gerges-rigters-en-khbabez/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws