‘Deze Rico uitdager lijkt toch echt geen pannenkoek’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Deze Rico uitdager lijkt toch echt geen pannenkoek’

‘Deze Rico uitdager lijkt toch echt geen pannenkoek’

'Deze Rico uitdager lijkt echt geen pannenkoek'

Rico Verhoeven heeft heel wat uitdagers gehad die hun krachten zouden willen meten met de koning van het kickboksen. Deze week dook er een op uit onverwachte hoek. Hicham Mallouli beter bekend als de ‘Marokkaanse Bruce Lee’. Wil wel een potje knokken met de kampioen.

Het nieuws dat Mallouli de GLORY kampioen uitdaagde werd verschillend ontvangen. Zo reageerde Verhoeven zelf op Mallouli door te zeggen “stop met het sturen van deze onzin”. Ook de fans wereldwijd hebben zo hun gedachten over een eventuele match.

Waarom niet

De creatievelingen onder hen kwam al met heuse vechtposters. Compleet met statistieken. De reacties waren ook niet mals op de uitdaging. En lijken de fans onderling verdeeld over een eventuele uitslag.

,,De man is een echte pannenkoek 2.0″, was een gevatte reactie door een fan. Deze refereerde aan de fittie tussen Verhoeven en Hesdy Gerges. Die een zacht einde kreeg afgelopen zaterdag. Toch lijken de statistieken van Mallouli anders aan te geven,

Gaat niet gebeuren

Mallouli ook bijval van zijn eigen fans. Die heilig geloven dat de Marokkaan, Verhoeven in echte Bruce Lee stijl zou kunnen verslaan. ,,Laten we het doen. Onze held kan iedereen aan. De koning moet onttroond worden”, aldus een Mallouli fan. ,, Bruce zal winnen, als God het wil.”

De reële kans dat een gevecht tussen Verhoeven en Mallouli ooit plaats zal vinden is minder dan nul. Voorlopig staan er nog een aantal topvechters in de rij voor de Nederlandse topvechter.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page