Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Debuut van KOK Fights in Nederland afgelast

Debuut van KOK Fights in Nederland afgelast

Fightersheart presents KOK’ zou op 30 Maart 2019 gehouden worden in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Echter maakte de organisatie vandaag bekend via Facebook dat het event niet door zal gaan.

“Helaas moeten wij van Fightersheart mededelen dat het evenement geen doorgang kan vinden op 30 maart 2019 in Arnhem. In verband met privé omstandigheden is de focus op de voorbereiding van het gala weggevallen, “staat te lezen op Facebook.

“Om een groot gala in samenwerking met KOK neer te zetten, is honderd procent focus nodig, zodat zowel het publiek als de vechters een top gala krijgen die zij verdienen. “

Debuut

Er was zelf sprake van dat een bekende UFC-kampioen het debuut event zou bijwonen. KOK is in het oosten van Europa een zeer populaire vechtsport organisatie. Het debuut in Nederland zou groots worden aangepakt.

LEES OOK: KOK Fight maakt debuut in Nederland

“Namens Fightersheart bieden wij onze excuses aan. Uiteraard zijn wij, Fightersheart, druk bezig met een nieuwe datum om toch een mooi gala neer te zetten. Zodra de datum vaststaat, zullen wij de datum en locatie bekend maken, ” sluit men af.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.