Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Debuut van KOK Fights in Nederland afgelast

Debuut van KOK Fights in Nederland afgelast

Fightersheart presents KOK’ zou op 30 Maart 2019 gehouden worden in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Echter maakte de organisatie vandaag bekend via Facebook dat het event niet door zal gaan.

“Helaas moeten wij van Fightersheart mededelen dat het evenement geen doorgang kan vinden op 30 maart 2019 in Arnhem. In verband met privé omstandigheden is de focus op de voorbereiding van het gala weggevallen, “staat te lezen op Facebook.

“Om een groot gala in samenwerking met KOK neer te zetten, is honderd procent focus nodig, zodat zowel het publiek als de vechters een top gala krijgen die zij verdienen. “

Debuut

Er was zelf sprake van dat een bekende UFC-kampioen het debuut event zou bijwonen. KOK is in het oosten van Europa een zeer populaire vechtsport organisatie. Het debuut in Nederland zou groots worden aangepakt.

LEES OOK: KOK Fight maakt debuut in Nederland

“Namens Fightersheart bieden wij onze excuses aan. Uiteraard zijn wij, Fightersheart, druk bezig met een nieuwe datum om toch een mooi gala neer te zetten. Zodra de datum vaststaat, zullen wij de datum en locatie bekend maken, ” sluit men af.

Bekijk ook

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.