'De Glory titel wordt van mij': Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘De Glory titel wordt van mij’: Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd

‘De Glory titel wordt van mij’: Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd

Luis Tavares staat op 17 juli tijdens Glory 78 tegenover de Litouwer Sergej Maslobojev in een lichtzwaargewicht titel eliminatie gevecht. Ondanks het feit dat de Litouwer een geduchte tegenstander is, lijdt het volgens Tavares en zijn manager Luc Smits geen twijfel, “dat titelgevecht komt er”.

In een interview vandaag met onze site zegt Tavares meer dan ooit gemotiveerd te zijn om te knokken voor die ene grote kans. De topknokker en zijn manager annex coach Smis hebben niet stilgezeten tijdens de coronapandemie.

,,Toen de pandemie uitbrak zieden wij tegen elkaar is dit een teken dat we voorlopig moeten stoppen met trainen of pakken we door? We pakken door was ons beider conclusie”, zegt Smits.

Doorpakken

Dat dit zijn vruchten af gaat werpen in de strijd met Maslobojev daar is team Tavares van overtuigd. Immers vechten op hetzelfde evenement Alex Pereira de huidige lichtzwaargewicht kampioen en Artem Vakhitov een herkansing uit van hun gevecht eerder dit jaar. Wie deze partij wint zal de tegenstander van Tavares of Maslobojev worden.

Tavares is er echter van overtuigd de kans te pakken en zal alles geven voor de kans op titel. Bekijk bovenstaand het complete interview

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page