'De Glory titel wordt van mij': Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘De Glory titel wordt van mij’: Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd

‘De Glory titel wordt van mij’: Luis Tavares zeker van winnen eliminatiestrijd

Luis Tavares staat op 17 juli tijdens Glory 78 tegenover de Litouwer Sergej Maslobojev in een lichtzwaargewicht titel eliminatie gevecht. Ondanks het feit dat de Litouwer een geduchte tegenstander is, lijdt het volgens Tavares en zijn manager Luc Smits geen twijfel, “dat titelgevecht komt er”.

In een interview vandaag met onze site zegt Tavares meer dan ooit gemotiveerd te zijn om te knokken voor die ene grote kans. De topknokker en zijn manager annex coach Smis hebben niet stilgezeten tijdens de coronapandemie.

,,Toen de pandemie uitbrak zieden wij tegen elkaar is dit een teken dat we voorlopig moeten stoppen met trainen of pakken we door? We pakken door was ons beider conclusie”, zegt Smits.

Doorpakken

Dat dit zijn vruchten af gaat werpen in de strijd met Maslobojev daar is team Tavares van overtuigd. Immers vechten op hetzelfde evenement Alex Pereira de huidige lichtzwaargewicht kampioen en Artem Vakhitov een herkansing uit van hun gevecht eerder dit jaar. Wie deze partij wint zal de tegenstander van Tavares of Maslobojev worden.

Tavares is er echter van overtuigd de kans te pakken en zal alles geven voor de kans op titel. Bekijk bovenstaand het complete interview

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page