Ex GLORY Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen' Nieuws
Nieuws

Ex GLORY Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'

Ex GLORY Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'
Ex GLORY Daniel Ghita: 'Rico Verhoeven is een nep kampioen'

Zo af en toe laat hij wat van zich horen en neemt dan geen blad voor de mond, kickboks zwaargewicht Daniel Ghita.

Ghita is een Roemeense professionele kickbokser en is voormalig It's Showtime zwaargewicht kampioen. Hij vocht ook voor GLORY Kickboxing en is de voormalige nummer twee van de GLORY Heavyweight Grand Slam. Hij heeft ook meegedaan aan de Japanse K-1, waar hij naam maakte in hun 2009 en 2010 World Grand Prix-seizoenen.

Zo nu en dan gooit Ghita de knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok, zo ook als hem gevraagd wordt naar de Rico Verhoeven versus Badr Hari rematch op 21 december aanstaande in het Gelredome in Arnhem. "Fans en pers vragen me om mijn mening te geven wie de strijd tussen Badr Hari vs Rico zal winnen,"zegt Ghita op Facebook.

Geen echte kampioen

"Echte kenners stemmen op Badr Hari! Dit is ook mijn mening, Badr is een explosieve vechter met veel ervaring, vecht zonder angst. Ik hou van de echte vechter!" Ghita meldt ondermeer dat Verhoeven de hand boven het hoofd wordt gehouden en hij vecht tegen speciaal uitgekozen tegenstanders om winst te garanderen.

KLIK HIER >> Om naar het bericht van Daniel Ghita te gaan

Waarom blijven deze "hoeders" Rico beschermen, als andere goede atleten, zonder ranking, niet bij GLORY worden toegelaten? Bijvoorbeeld Raymon Bonte en vele andere atleten. Ze worden geweigerd om zelfs tegen hem te sparren en krijgen geen contracten, alles om een 'nep kampioen' in het zadel te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws