DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: 'De winnaar is al bekend' Nieuws
Nieuws

DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: 'De winnaar is al bekend'

DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: 'De winnaar is al bekend'
DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: 'De winnaar is al bekend'

In een interview zaterdag met Profsport.Ro werd Daniel Ghita gevraagd wie er als winnaar uit de bus zal komen op 20 juni tijdens GLORY 78: Badr Vs Benny.

Badr Hari natuurlijk "Ik hoef niet eens te wedden." De Roemeense kickbokser Benny Adegbuyi (35) staat op 20 juni in Rotterdam, Nederland, tegen de legendarische Badr Hari tijdens de Glory Kickboxing-show. Vanwege de COVID-19-pandemie kan de strijd echter worden uitgesteld.

Daniel Ghita, de meest bekende Roemeense kickbokser, gelooft volgens de experts niet dat het duel een geschiedenis zal hebben, "het zal snel weer vergeten worden." Als je zou wedden op de winnaar tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari, op wie zou je dan wedden?

Badr is beter

Daniel Ghita: Ik hoef niet eens te wedden. De winnaar is vanaf het begin bekend. Allereerst heeft Benny geen snelheid, geen kracht, beweging, combinaties om Badr te verrassen, maar Badr heeft snelheid, techniek, explosie, combinaties en onvoorspelbare stoten. Wie heeft Benny verslagen?"

"Ik versloeg Jamal Ben Saddik in 15 seconden en Benny kreeg een pak slaag van Jamal, die maar één hand kon gebruiken. Voor mij is het geen belangrijke match, het is al bekend. Ik spreek rationeel en praktisch. Ik vertel elke atleet welke kwaliteiten hij heeft en welke kracht hij heeft om iets in de ring te bereiken. En Benny heeft er geen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws