Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: ‘De winnaar is al bekend’

DANIEL GHITA OVER BADR VS BENNY: ‘De winnaar is al bekend’

In een interview zaterdag met Profsport.Ro werd Daniel Ghita gevraagd wie er als winnaar uit de bus zal komen op 20 juni tijdens GLORY 78: Badr Vs Benny.

Badr Hari natuurlijk “Ik hoef niet eens te wedden.” De Roemeense kickbokser Benny Adegbuyi (35) staat op 20 juni in Rotterdam, Nederland, tegen de legendarische Badr Hari tijdens de Glory Kickboxing-show. Vanwege de COVID-19-pandemie kan de strijd echter worden uitgesteld.

Daniel Ghita, de meest bekende Roemeense kickbokser, gelooft volgens de experts niet dat het duel een geschiedenis zal hebben, “het zal snel weer vergeten worden.” Als je zou wedden op de winnaar tussen Benny Adegbuyi en Badr Hari, op wie zou je dan wedden?

Badr is beter

Daniel Ghita: Ik hoef niet eens te wedden. De winnaar is vanaf het begin bekend. Allereerst heeft Benny geen snelheid, geen kracht, beweging, combinaties om Badr te verrassen, maar Badr heeft snelheid, techniek, explosie, combinaties en onvoorspelbare stoten. Wie heeft Benny verslagen?”

“Ik versloeg Jamal Ben Saddik in 15 seconden en Benny kreeg een pak slaag van Jamal, die maar één hand kon gebruiken. Voor mij is het geen belangrijke match, het is al bekend. Ik spreek rationeel en praktisch. Ik vertel elke atleet welke kwaliteiten hij heeft en welke kracht hij heeft om iets in de ring te bereiken. En Benny heeft er geen. “

Bekijk ook

DOPINGONDERZOEK: WBC Bokskampioen krijgt wereldtitel terug

Franchon Crews Dazurn (rechts) Franchon Crews Dazurn is in ere hersteld als WBC-kampioen. Op 10 ...

GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY Kickboxing legde naar aanleiding van de coronapandemie haar events stil. Badr Hari tegen Benny ...

Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Russische MMA-vechter Sergei Kharitov zegt dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson komt door het ...