Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven
Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

De realitysoap 'Rico' welke uitgezonden wordt op SBS6 heeft te kampen met dalende kijkcijfers.

In aanloop tot zijn gevecht op 21 december tegen Badr Hari, zend SBS6 'Rico' uit, waar de regerend GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven geïnteresseerderen een kijkje gunt in zijn dagelijkse leven. De eerste uitzending vond plaats op maandag 25 november en trok 426.000 kijkers.

De aflevering van 2 december werd bekeken door 269.000 kijkers, die van 9 december 213.000 kijkers, een dalende lijn. Critici melden dat de daling te maken kan hebben met het feit dat de kijkers iets meer van de voorbereidingen op het gevecht zouden willen zien.

Badr Hari docu-soap

Echter klinkt het logisch dat er niet veel wordt prijsgegeven over hoe de kampioen Verhoeven zich in detail voorbereid. In de aflevering van 9 december zegt hij daarover dat er niet veel gedeeld kan worden om zo zijn tegenstander niet te informeren. Voormalig GLORY vechter Nieky Holzken had in het verleden een realitysoap 'De knock-out van Brabant', die aanvankelijk door RTL 5 werd uitgezonden.

ZIE OOK >> Badr Hari krijgt eigen docu-soap

RTL trok de stekker er destijds uit door dalende kijkcijfers, later werd de serie overgenomen door Spike tv, die de serie omdoopte tot Nieky 'The Natural' Knokt Door, er werden 10 afleveringen gemaakt. Tussentijds wachten de fans van Badr Hari met smart op de docu-soap die over hem is gemaakt en vanaf 14 december te zien is op videoband van RTL.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws