'Dag van de Wraak'! Ben Saddik en Adegbuyi klaar voor de strijd
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Dag van de Wraak’! Ben Saddik en Adegbuyi klaar voor de strijd

‘Dag van de Wraak’! Ben Saddik en Adegbuyi klaar voor de strijd

Ben Saddik (links) in gevecht met Adegbuyi

Benjamin Adegbuyi en Jamal Ben Saddik zullen op 23 oktober tegenover elkaar staan in een herkansing van hun gevecht in december 2018. De Roemeen verloor van Ben Saddik en zint op wraak.

Tijdens het 8-man toernooi in 2018 tijdens Glory 62 Rotterdam verpletterde Ben Saddik zijn rivaal Adegbuyi. De Belgisch-Marokkaanse vechter vocht tegen Adegbuyi met een gebroken hand, maar versloeg deze op knock-out met een loeiharde linkerstoot.

Dit verlies zit de Roemeen niet lekker en zint op wraak. ,,Het moment waar ik al bijna twee jaar op wacht. De dag van wraak is 23 oktober. Het is tijd voor Glory”, schrijft Adegbuyi op social media. Ook Ben Saddik kan niet wachten na drie jaar niet te hebben gevochten.

Tegenslagen

Ben Saddik maakte in die drie jaar een aantal tegenslagen mee, zoals een zware rugblessure en werd hij eerder dit jaar opgepakt in België als verdachte in een zaak om PGP telefoons. Ook wisselde Ben Saddik van Gym en stapte recentelijk over van Hemmers uit Breda naar Mike’s Gym in Oostzaan onder leiding van Mike Passenier.

,,Drie jaar wachten… Ik heb geleerd om nooit te stoppen met dromen, zelfs niet met alle ontberingen die ik heb doorgemaakt. Showtime op 23 oktober”, aldus ben Saddik op social media die op een zwarte lijst van de Vechtsportautoriteit staat. Dit leverde hem een verbod op om in Nederland te vechten. Hoe Glory dit heeft opgelost is niet bekend.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page