CURATOR: Schuldeisers GLORY Kickboxing moeten zich melden Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

CURATOR: Schuldeisers GLORY Kickboxing moeten zich melden

CURATOR: Schuldeisers GLORY Kickboxing moeten zich melden
CURATOR: Schuldeisers GLORY Kickboxing moeten zich melden

Recentelijk werd de Nederlandse BV van GLORY Kickboxing (RES Events) failliet verklaard. Een aantal schuldeisers blijven onbetaald achter.

Aangezien de geruchten molen rondom GLORY nog volop lijkt te draaien zocht onze redactie contact met de curator die het faillissement van de Nederlandse BV van de organisatie afhandelt. Zo waren wij benieuwd om hoeveel bedrijven het gaat die nog geld krijgen van R.E.S Events, de Nederlandse BV.

Bedragen onbekend

"Het aantal schuldeisers van R.E.S. Events B.V. (gefailleerde) is op dit moment nog onbekend. De curator bestudeert momenteel de administratie en inventariseert de schulden van gefailleerde. De curator zal de schuldeisers vervolgens aanschrijven en uitnodigen om hun vorderingen in het faillissement in te dienen. Aan de hand daarvan zal het aantal schuldeisers duidelijk worden," aldus een woordvoerder.

Het zou gaan om grote bedragen en zou zelfs een van de gedupeerde bedrijven een bedrag te goed hebben wat tegen de €100.000 euro zou lopen. Bronnen zeggen dat er bewust aangestuurd zou zijn op een faillissement. Ook wordt beweerd dat derden de schuld krijgen van het faillissement. "Het ligt aan iedereen behalve GLORY zelf, de boel is gewoon bewust leeg getrokken," zegt een van hen.

Slachtoffers

Ondertussen lijkt het of niemand echt naar buiten durft te treden, contact met de schuldeisers leidt tot nu toe tot een dichte deur. Het totale bedrag van de schuld is ook nog niet openbaar, dit heeft te maken met het feit dat de schuldeisers nog niet in kaart zijn gebracht. Intussen lijken ook buiten de schuldeisers slachtoffers te vallen.

Zo melden insiders dat het team wat speciaal werd opgericht bij Veronica om onder andere de GLORY events te verslaan, de wacht is aangezegd. "De contracten van deze personen worden niet verlengd, echt triest dat er zoveel mensen de dupe zijn," overigens is dit niet bevestigd door Talpa. Of en wanneer er duidelijkheid komt over details van het faillissement van GLORY is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws