CORONAVIRUS: In Japan vechten Nederlandse kickboksers door Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS: In Japan vechten Nederlandse kickboksers door

CORONAVIRUS: In Japan vechten Nederlandse kickboksers door
CORONAVIRUS: In Japan vechten Nederlandse kickboksers door

Waar in de hele wereld vechtsport events worden afgelast, gaan ze in Japan gewoon door met vechten.

K'FESTA, een K-1 kickboks event die vorig jaar 16.000 bezoekers trok, wordt op 22 maart gehouden in de Saitama Super Arena. Het groots opgezette toernooi welke zondag plaatsvindt, heeft een aantal bekende kickboksers waaronder de Nederlandse top vechter Jordann Pikeur op de rol staan.

Pikeur vecht voor de K-1 weltergewicht titel tegen de Japanner Kubo Yuta. Ook staat er een 8 man toernooi op het programma, waar onder andere Milan Pales voor de winst zal strijden.

Vast in het land

De Japanse overheid heeft extra geld uitgetrokken voor de aanpak van het nieuwe coronavirus. Zo heeft de Japanse premier Shinzo Abe recent aangekondigd. Hij liet tevens weten dat beperkingen voor grote evenementen in Japan tot na 20 maart worden beperkt.

Er zijn vooralsnog geen berichten over afzegging van het toernooi, de vraag rijst wel wat er gebeurt met de kickboksers die van buiten Japan komen nu het luchtruim dicht gaat. Reizen naar eigen land wordt moeilijk tot nihil.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws