Corona besmettingen gestegen na deelname kickboks wedstrijd Nieuws
Nieuws

Corona besmettingen gestegen na deelname kickboks wedstrijd

Corona besmettingen gestegen na deelname kickboks wedstrijd
Corona besmettingen gestegen na deelname kickboks wedstrijd

Eerder werd al bekend dat een groot aantal mensen in Thailand besmet waren geraakt met het coronavirus na het bezoek van kickboks wedstrijden.

Maandag werd bekend dat dit aantal flink is gestegen en zelfs bekende vechters en officials besmet zijn geraakt. Volgens een rapport dat maandag is gepubliceerd door thaipbsworld.com, kondigde de burgemeester van het provinciale bestuur van Chachoengsao, Kitti Paopiamsap, aan dat besmet is geraakt het coronavirus op 6 maart in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, de hoofdstad en meest bevolkte stad van Thailand.

Acteur, manager en Muay Thai-vechter Matthew Deane, die daar op 6 maart deelnam in een wedstrijd, kondigde vrijdag via een video op zijn Instagram-account aan dat hij werd behandeld nadat hij positief was getest op coronavirus. Muay Thai-boksshows worden regelmatig gehouden op de Lumpinee-locatie.

Veel besmettingen

Maandag werd ook bekend ook dat de speciale adviseur-generaal van het leger, Nathaporn Srisawat, heeft aangekondigd dat generaal-majoor Rachit Aarunwong besmet is met corona. Aarunwong is voorzitter van het Lumpinee Boxing Stadium en tevens directeur van de Thaise afdeling Welzijn van het leger. Hij wordt behandeld in een ziekenhuis.

Ondertussen heeft Paopiamsap zondag publiekelijk verzocht dat iedereen met wie hij in nauw contact is gekomen, wordt getest op coronavirus. Hij woonde verschillende evenementen bij vanaf de tijd van het Muay Thai-boksevenement op 6 maart in Lumpinee Boxing Stadium tot Deane zijn positieve diagnose vrijdag onthulde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws