Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

De geruchtenmolen draait volop omtrent de grootste kickboks organisatie ter wereld, GLORY. Er wordt beweerd dat er grote veranderingen bij GLORY plaatsvinden.

Via social media maar ook in de informatieve media stroom wordt gesuggereerd dat er grote veranderingen plaatsvinden bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. Zo meldt K1ANOOP dat GLORY Head of Talent Operations Cor Hemmers de organisatie zou hebben verlaten.

“Het lijkt erop dat de levende legende Cor Hemmers afscheid heeft genomen van GLORY Kickboxing. Maar waar is het GLORY-persbericht? En wat betekent dit signaal voor de toekomst van GLORY Kickboxing. Vooral sinds hun CEO Marshall Zelaznik in mei stopte? ” Aldus de post van K1ANOOP.

Bekend gezicht

“Is de sport van Kickboxing gedoemd of is ONE Championship de enige levensvatbare en toonaangevende, wereldwijde Thai / Kickboxing-promotie die sterker uit de ‘lockdown’ zal komen?” vervolgd K1ANOOP.

Cor Hemmers is al jarenlang een bekend gezicht in de kickbokswereld. Zo is hij ook vaak te zien in het programma Hemmers en Hendriks. Er is verder nog niets bekend vanuit GLORY Kickboxing zelf omtrent de situatie.

Bekijk ook

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

Abu Dhabi wordt de vechthoofdstad van de wereld, zo zegt UFC baas Dana White. Hij ...

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page