GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

Via social media maar ook in de informatieve media stroom wordt gesuggereerd dat er grote veranderingen plaatsvinden bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. Zo meldt K1ANOOP dat GLORY Head of Talent Operations Cor Hemmers de organisatie zou hebben verlaten.

"Het lijkt erop dat de levende legende Cor Hemmers afscheid heeft genomen van GLORY Kickboxing. Maar waar is het GLORY-persbericht? En wat betekent dit signaal voor de toekomst van GLORY Kickboxing. Vooral sinds hun CEO Marshall Zelaznik in mei stopte? " Aldus de post van K1ANOOP.

Bekend gezicht

"Is de sport van Kickboxing gedoemd of is ONE Championship de enige levensvatbare en toonaangevende, wereldwijde Thai / Kickboxing-promotie die sterker uit de 'lockdown' zal komen?" vervolgd K1ANOOP.

GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

Cor Hemmers is al jarenlang een bekend gezicht in de kickbokswereld. Zo is hij ook vaak te zien in het programma Hemmers en Hendriks. Er is verder nog niets bekend vanuit GLORY Kickboxing zelf omtrent de situatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws