GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

GERUCHT: Cor Hemmers weg bij GLORY Kickboxing?

De geruchtenmolen draait volop omtrent de grootste kickboks organisatie ter wereld, GLORY. Er wordt beweerd dat er grote veranderingen bij GLORY plaatsvinden.

Via social media maar ook in de informatieve media stroom wordt gesuggereerd dat er grote veranderingen plaatsvinden bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. Zo meldt K1ANOOP dat GLORY Head of Talent Operations Cor Hemmers de organisatie zou hebben verlaten.

“Het lijkt erop dat de levende legende Cor Hemmers afscheid heeft genomen van GLORY Kickboxing. Maar waar is het GLORY-persbericht? En wat betekent dit signaal voor de toekomst van GLORY Kickboxing. Vooral sinds hun CEO Marshall Zelaznik in mei stopte? ” Aldus de post van K1ANOOP.

Bekend gezicht

“Is de sport van Kickboxing gedoemd of is ONE Championship de enige levensvatbare en toonaangevende, wereldwijde Thai / Kickboxing-promotie die sterker uit de ‘lockdown’ zal komen?” vervolgd K1ANOOP.

Cor Hemmers is al jarenlang een bekend gezicht in de kickbokswereld. Zo is hij ook vaak te zien in het programma Hemmers en Hendriks. Er is verder nog niets bekend vanuit GLORY Kickboxing zelf omtrent de situatie.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page