Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman

Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman

Robbie Hageman en Connor McGregor

Een van Nederlands meest getalenteerde kickboksers Robbie Hageman die gedwongen werd te stoppen omdat hij ongeneeslijk ziek is kan rekenen op veel steun.

Een van hen is voormalig UFC wereldkampioen Conor McGregor de vorige week zijn pensioen aankondigde. Hij heeft in het verleden met Hageman getraind en zegt in een videoboodschap dat wat Hageman ook nodig heeft, hij er voor hem zal zijn.

LEES OOK: Kickbokser Robbie Hageman ongeneeslijk ziek

Hageman die een goede toekomst bij GLORY Kickboxing in het verschiet had wordt vrijdag geopereerd. Er werd een tumor in zijn hoofd ontdekt, waardoor hij vroegtijdig zijn kickbokscarrière moest beëindigen.

Veel steun

Ook andere prominenten steken Hageman een hart onder de riem, zoals PSV-doelman Jeroen Zoet, en veel grote namen uit de vechtsport.

De operatie die Hageman moet ondergaan is bedoelt om te bekijken of het gezwel in zijn hoofd moet worden bestraald. Dat hij nooit meer mag kickboksen werd al eerder duidelijk, Hageman zelf blijft er rustig onder, in wat het gevecht van zijn leven is.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart’

Afgelopen zaterdag verdedigde Cedric Doumbe met succes zijn GLORY weltergewicht titel tegen Alim Nabiev in Parijs.

Kickbokser Jaraya over verlies: ‘Wij gaan de beelden terugkijken’

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikt op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die ligt nu om de hoek.