Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman Nieuws
Nieuws

Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman

Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman
Conor McGregor steunt zieke kickbokser Robbie Hageman

Een van Nederlands meest getalenteerde kickboksers Robbie Hageman die gedwongen werd te stoppen omdat hij ongeneeslijk ziek is kan rekenen op veel steun.

Een van hen is voormalig UFC wereldkampioen Conor McGregor de vorige week zijn pensioen aankondigde. Hij heeft in het verleden met Hageman getraind en zegt in een videoboodschap dat wat Hageman ook nodig heeft, hij er voor hem zal zijn.

LEES OOK: Kickbokser Robbie Hageman ongeneeslijk ziek

Hageman die een goede toekomst bij GLORY Kickboxing in het verschiet had wordt vrijdag geopereerd. Er werd een tumor in zijn hoofd ontdekt, waardoor hij vroegtijdig zijn kickbokscarrière moest beëindigen.

Veel steun

Ook andere prominenten steken Hageman een hart onder de riem, zoals PSV-doelman Jeroen Zoet, en veel grote namen uit de vechtsport.

De operatie die Hageman moet ondergaan is bedoelt om te bekijken of het gezwel in zijn hoofd moet worden bestraald. Dat hij nooit meer mag kickboksen werd al eerder duidelijk, Hageman zelf blijft er rustig onder, in wat het gevecht van zijn leven is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws