Comeback: Kickbokser Andy Ristie keert terug naar de ring Nieuws
Nieuws

Comeback: Kickbokser Andy Ristie keert terug naar de ring

Comeback: Kickbokser Andy Ristie keert terug naar de ring
Comeback: Kickbokser Andy Ristie keert terug naar de ring

Het was een lange tijd stil rond kickbokser Andy Ristie, de vechter die in het verleden veel successen boekte keert terug naar de ring. The Machine heeft bij het Chinese Kunlun getekend.

De Nederlands-Surinaams kickbokser Ristie was een lange tijd uit de roulatie. Wij spraken Ristie vorig jaar aangezien de geruchten gingen dat hij een terugkeer zou maken naar het kickboksen.

Hij kon ons toen nog niets mededelen, maar vandaag werd bekend dat hij bij de Chinese vechtsport organisatie Kunlun een contract heeft getekend

Verlies

De geruchten gingen over een terugkeer naar GLORY waar Ristie zijn laatste gevecht had tegen Robin Van Roosmalen in 2015 tijdens GLORY 20 in Dubai. De partij eindige destijds in een verlies voor Ristie.

LEES OOK: Anissa Haddaoui; 'Kunlun liet mij expres verliezen"

Daarna werd het een tijd stil rondom de getalenteerde vechter. Echter lijkt het bloed te kruipen waar het niet gaan kan en keert hij terug naar de ring.

Debuut

Ristie is in goed gezelschap bij Kunlun want er vechten een aantal landgenoten zoals Anissa Haddaoui van Mike's Gym. Wanneer Ristie zijn debuut maakt voor Kunlun is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws