Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Comeback: Kickboks legende Jerome Le Banner keert terug naar K-1

Comeback: Kickboks legende Jerome Le Banner keert terug naar K-1

De voormalige K-1 ster Jérôme Le Banner zal op 2 maart in Nagoya een comeback maken in een wedstrijd tegen Jairo Kusunoki.

De clash tussen beide vechters zal plaatsvinden tijdens de 44e editie van HEAT in Nagoya Japan. HEAT is een organisatie die vooral bekend is om haar MMA events.

Jérôme Le Banner (82-22-2-1, 66 KO) had zijn laatste gevecht in K-1 op 27 oktober in Zwitserland. Zijn tegenstander Kusunoki is geen onbekende en vocht eerder bij HEAT maar ook Kunlun, RISE en RAOD FC.

Opnieuw de ring in

Kusunoki zijn laatste gevecht vond plaats op 17 september 2019 op HEAT 43, waar hij tegenover K-1 World GP en de BELLATOR veteraan Mighty MO in de ring stond.

LEES OOK: Jerome Le Banner zegt af voor wedstrijd

De Fransman Le Banner kreeg vorig jaar een storm van kritiek te verwerken toen hij afzegde voor een wedstrijd bij het Poolse KSW. Hij is inmiddels 46 jaar en maakte al eerder zijn comeback naar het kickboksen.

Bekijk ook

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

De realitysoap 'Rico' welke uitgezonden wordt op SBS6 heeft te kampen met dalende kijkcijfers.

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.