Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Comeback: Kickboks legende Jerome Le Banner keert terug naar K-1

Comeback: Kickboks legende Jerome Le Banner keert terug naar K-1

De voormalige K-1 ster Jérôme Le Banner zal op 2 maart in Nagoya een comeback maken in een wedstrijd tegen Jairo Kusunoki.

De clash tussen beide vechters zal plaatsvinden tijdens de 44e editie van HEAT in Nagoya Japan. HEAT is een organisatie die vooral bekend is om haar MMA events.

Jérôme Le Banner (82-22-2-1, 66 KO) had zijn laatste gevecht in K-1 op 27 oktober in Zwitserland. Zijn tegenstander Kusunoki is geen onbekende en vocht eerder bij HEAT maar ook Kunlun, RISE en RAOD FC.

Opnieuw de ring in

Kusunoki zijn laatste gevecht vond plaats op 17 september 2019 op HEAT 43, waar hij tegenover K-1 World GP en de BELLATOR veteraan Mighty MO in de ring stond.

LEES OOK: Jerome Le Banner zegt af voor wedstrijd

De Fransman Le Banner kreeg vorig jaar een storm van kritiek te verwerken toen hij afzegde voor een wedstrijd bij het Poolse KSW. Hij is inmiddels 46 jaar en maakte al eerder zijn comeback naar het kickboksen.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.