Nederlandse kickboksers de dupe van coronavirus Nieuws
Nieuws

Nederlandse kickboksers de dupe van coronavirus

Nederlandse kickboksers de dupe van coronavirus
Nederlandse kickboksers de dupe van coronavirus

Pech voor een aantal Nederlandse kickboksers die maandag in Roemenië zouden deelnemen aan een groot internationaal toernooi.

Het Colosseum Tournament in Boekarest waar Ismael Kewal en Sabhaz zouden vechten werd afgelast wegens het coronavirus. De kickboksers die onder begeleiding van voormalig GLORY kickbokser Robbie Hageman waren afgereisd naar Roemenië moeten onverrichter zaken terugkeren naar Nederland.

Meer afzeggingen

"Door het coronavirus is het toernooi uitgesteld, maar er is ons gezegd dat wij eind april de ring in kunnen," zegt Robbie Hageman tegen onze redactie. Het team had zich goed voorbereid op het zware toernooi maar zal dus op een later tijdstip alsnog in actie komen.

Er worden meer grote vechtsport events afgelast of verschoven, zo stelde ONE Championship haar event van eind maart ook al uit, ook hier zouden een aantal Nederlandse vechters te zien zijn zoals Santino Verbeek en Brown Pinas. Verwacht wordt dat er nog een aantal grote events verschoven zullen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws